Vlucht
Kaapstad

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Kaapstad

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Kaapstad (CPT), Zuid-Afrika


Vliegtickets Kaapstad (CPT), Zuid-Afrika! Kaapstad is een fascinerende stad op het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent, witte zandstranden en unieke flora en fauna. Kaapstad heeft voor iedereen wat te bieden; cultuur- en natuurliefhebbers, shoppers en surfers, backpackers en jetsetters. Het is een perfecte locatie om uw rondreis door Zuid-Afrika te beginnen of te eindigen. De waarschijnlijk beroemdste stad in Zuid-Afrika wacht op u! Kaapstad verleidt met haar talrijke bezienswaardigheden en excursiemogelijkheden. Tot de grootste attracties van de stad behoren de Museum Mile, de Tafelberg, het Victoria & Alfred Waterfront (winkelparadijs met jachthaven aan het water), het Groenpunt-voetbalstadion, de stranden en Robbeneiland. Daarbuiten lokken onder andere de wijngebieden, Piketberg, de Cango-grotten, de safari’s, het zwemmen met pinguïns, de botanische tuinen van Kirstenbosch en natuurgebied Cederberg. Kaapstad en haar omgeving zullen u zeker niet teleurstellen! s'Avonds kunt u uitgebreid dineren bij een van de talrijke restaurants aan het Victoria & Albert Waterfront. Geniet van de ontspannen sfeer van Kaapstad en boek nu uw vliegticket naar Kaapstad met Lufthansa! Behalve Kaapstad kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Kaapstad

  Vandaag Maandag Dinsdag Woensdag
17°C

Vandaag
17°C | 9°C 21°C | 8°C 22°C | 13°C 17°C | 12°C

Meer internationale bestemmingen

Vlieg nu goedkoop naar Kaapstad. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Kaapstad met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Kaapstad goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen