• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Johannesburg

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 533 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Johannesburg

Goedkope vliegtickets Johannesburg (JNB), Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika en vlieg met Lufthansa naar Johannesburg (JNB). Johannesburg is de perfecte stad om een een vakantie in dit fantastische land te beginnen. Johannesburg is het economische hart van het land en is ontstaan op een goudader, hierdoor vindt u ook vele restanten van deze rijke goudzoekers geschiedenis. Met Lufthansa zal uw trip onvergetelijk zijn. Boek vliegtickets Johannesburg en ervaar deze geweldige stad.

Weer in Johannesburg

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  27°C
  /
  17°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  28°C
  /
  17°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  25°C
  /
  16°C
 • Dinsdag
  Weer Dinsdag
  29°C
  /
  15°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Johannesburg, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

The Airbus A380 - the Lufthansa flagship represents the dawn of a new era in air travel. Quieter, more space and comfort in all classes.

Vlieg met Lufthansa naar Johannesburg en ontdek de veelzijdigheid van Zuid Afrika.

Johannesburg ook wel bekend als Jo'burg is een van de belangrijkste steden van het prachtige Zuid Afrika. Ondanks haar reputatie als 'gevaarlijke' stad is deze stad de moeite waard om te bezoeken. Johannesburg heeft een aantal geweldige en indrukwekkende bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld het Voortrekkersmonument, een indrukwekkend gedenkteken van de Grote trek van de Boeren en het Apartheidsmuseum. Johannesburg is het economische hart van Zuid Afrika en is ontstaan op een goudader, hierdoor vindt u ook vele restanten van deze rijke goudzoekers geschiedenis. Deze diverse stad is het boegbeeld van de 'Rainbow nation' zoals Zuid Afrika vaak genoemd wordt. Vanuit Johannesburg kunt u ook gemakkelijk de rest van dit grootse land ontdekken: in het noorden is het Krugerpark en als u richting het zuiden gaat, kunt u Kaapstad, de Bloemenroute of Durban bezoeken. Johannesburg is een stad waar u ook goed kunt uitgaan dankzij de vele bars en restaurants. Het nabijgelegen Pretoria is een stad met veel charme en kunt in een dagtrip bezoeken, net als het natuurreservaat Pilanes berg wat ook prima vanuit Johannesburg te doen is.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.