Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Johannesburg

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Johannesburg

Goedkope vliegtickets Johannesburg (JNB), Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika en vlieg met Lufthansa naar Johannesburg (JNB). Johannesburg is de perfecte stad om een een vakantie in dit fantastische land te beginnen. Johannesburg is het economische hart van het land en is ontstaan op een goudader, hierdoor vindt u ook vele restanten van deze rijke goudzoekers geschiedenis. Met Lufthansa zal uw trip onvergetelijk zijn. Boek vliegtickets Johannesburg en ervaar deze geweldige stad.

Weer in Johannesburg

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Johannesburg, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Vlieg met Lufthansa naar Johannesburg en ontdek de veelzijdigheid van Zuid-Afrika

Johannesburg, ook wel bekend als Jo'burg is één van de belangrijkste steden van het prachtige Zuid-Afrika. Dichtbij Johannesburg ligt Pretoria, een stad met veel charme en die u in een dagtrip uit Johannesburg kunt bezoeken. Ondanks haar reputatie als 'gevaarlijke' stad is. Johannesburg de moeite waard om te bezoeken. Beide steden hebben een aantal geweldige en indrukwekkende bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld het Voortrekkersmonument, een indrukwekkend gedenkteken van de Grote Trek van de Boeren, het Apartheidsmuseum en het natuurreservaat Pilanesberg. Johannesburg is het economische hart van Zuid-Afrika en is ontstaan op een goudader – een rijke geschiedenis waarvan vele restanten getuigen. Deze diverse stad is bovendien het boegbeeld van de 'Rainbow Nation' zoals Zuid-Afrika vaak genoemd wordt. Vanuit Johannesburg kunt u gemakkelijk de rest van dit grootse land ontdekken: richting noorden vindt u het Krugerpark en richting zuiden kunt u Kaapstad, de Bloemenroute of Durban bezoeken. Met haar vele bars en restaurants is Johannesburg ook een stad waar u ook goed uit kunt gaan.