Vlucht
Johannesburg

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Johannesburg

Image

Goedkope vliegtickets Johannesburg (JNB), Zuid-Afrika


Ontdek Zuid-Afrika en vlieg met Lufthansa naar Johannesburg (JNB). Johannesburg is de perfecte stad om een een vakantie in dit fantastische land te beginnen. Johannesburg is het economische hart van het land en is ontstaan op een goudader, hierdoor vindt u ook vele restanten van deze rijke goudzoekers geschiedenis. Met Lufthansa zal uw trip onvergetelijk zijn. Boek vliegtickets Johannesburg en ervaar deze geweldige stad.

Weer in Johannesburg

  Vandaag Woensdag Donderdag Vrijdag
17°C

Vandaag
17°C | 8°C 20°C | 10°C 19°C | 4°C 13°C | 1°C

Meer internationale bestemmingen

Vlieg nu goedkoop naar Johannesburg. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa A380 - Be part of it

Beleef de nieuwe dimensie van het vliegen met het nieuwe vlaggenschip van Lufthansa, de A380. In elk opzicht indrukwekkend!

Lufthansa A380
Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Vlieg met Lufthansa naar Johannesburg en ontdek de veelzijdigheid van Zuid Afrika.

Johannesburg ook wel bekend als Jo'burg is een van de belangrijkste steden van het prachtige Zuid Afrika. Ondanks haar reputatie als 'gevaarlijke' stad is deze stad de moeite waard om te bezoeken. Johannesburg heeft een aantal geweldige en indrukwekkende bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld het Voortrekkersmonument, een indrukwekkend gedenkteken van de Grote trek van de Boeren en het Apartheidsmuseum. Johannesburg is het economische hart van Zuid Afrika en is ontstaan op een goudader, hierdoor vindt u ook vele restanten van deze rijke goudzoekers geschiedenis. Deze diverse stad is het boegbeeld van de 'Rainbow nation' zoals Zuid Afrika vaak genoemd wordt. Vanuit Johannesburg kunt u ook gemakkelijk de rest van dit grootse land ontdekken: in het noorden is het Krugerpark en als u richting het zuiden gaat, kunt u Kaapstad, de Bloemenroute of Durban bezoeken. Johannesburg is een stad waar u ook goed kunt uitgaan dankzij de vele bars en restaurants. Het nabijgelegen Pretoria is een stad met veel charme en kunt in een dagtrip bezoeken, net als het natuurreservaat Pilanes berg wat ook prima vanuit Johannesburg te doen is.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen