• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Jeddah

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 537 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Jeddah

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Djedda (JED), Saoedi-Arabië

Vlucht Djedda (JED), Saoedi-Arabië. Hoewel de meeste reizigers Djedda slechts als doorgang naar Mekka aandoen, is deze Saoedi-Arabische stad met haar meer dan 3 miljoen inwoners zelf ook boeiend genoeg! In 647 als haven aangelegd, beschikt Djedda – naast eigentijdse hoogbouw – nog steeds over vele historische bouwwerken. Vooral de oude stad, Al-Balad, is een aantrekkelijk amalgaam van glazen kantoorpuien en traditionele woonblokken. Al-Balad is bovendien een verleidelijk winkelgebied. Niet alleen de grote modemerken zijn er vertegenwoordigd, ook vindt u er straatverkopers en soeks. Symbool van Djedda is de Koning Fahd-fontein, met 312 meter ’s werelds hoogste. Karakteristiek zijn ook de vele openbare kunstwerken, die de stad een van de grootste openluchtmusea ter wereld maken.

Weer in Jeddah

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  34°C
  /
  24°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  34°C
  /
  25°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  34°C
  /
  25°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  34°C
  /
  25°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Jeddah, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Jeddah met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Jeddah goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.