Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Izmir

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Izmir

Goedkope vliegtickets Izmir (ADB), Turkije

Lufthansa vliegt naar Izmir (ADB), Turkije! Boek een weekendvlucht en geniet van Izmirs culturele hoogtepunten en de mogelijkheden om lekker te shoppen. Izmir, de stad met de op één na grootste haven van Turkije, wacht op u. Izmir is een stad van contrasten. Ze combineert oud en modern, de sereniteit van de zee en de drukte van de stad; ze wordt gekenmerkt door haar geschiedenis en is tegelijkertijd cosmopolitisch. Bezoek de Konakmoskee in de wijk Konak. In deze wijk staat ook de bekende klokkentoren uit de 19e eeuw. Kunstliefhebbers moeten zeker even langs het museum voor beeldende kunsten of het Etnografisch museum, dat zich direct naast het Archeologisch Museum bevindt. Vergeet niet over de oude markt, de Agora, te lopen in deze 3000 jaar oude stad en haar vele leuke en gezellige winkeltjes te ontdekken. Verwen uzelf 's avond in het opwindende nachtleven in Izmir in de districten Alsancak en Konak en u zult verrast worden door de clubs en bars. Boek vliegtickets Izmir (ADB), Turkije met Lufthansa en profiteer van onze ongelooflijk lage prijzen!

Weer in Izmir

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Izmir, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Vlieg naar Izmir met Lufthansa, en geniet van de gastvrijheid van deze schitterende havenstad

Bezoek Izmir, één van de belangrijkste steden van Turkije. Izmir is van de oude naam van de stad, 'Smyrna', afgeleid en is vanwege haar grote haven van oudsher een handelsstad. Izmir is ook een zeer hartelijke stad en heet u onmiddelijk welkom met de typische turkse gastvrijheid. Doordat het aan de Egeîsche zee ligt heeft het een heerlijk mediterraan klimaat waardoor het het gehele jaar een mooie bestemming. Deze levendige stad biedt een perfecte mix van modern en historisch. De stad bruist en biedt schitterende bezienswaardigheden zoals het fort Kadifekale, de klokkentoren van Konak en de Konak Moskee. Ook in de omgeving van Izmir is veel te zien: bezoek de pittoreske dorpjes in de bergen en achterland van Izmir of de tempel van Artemis om Efese. Winkelen kunt u ook goed in de vele winkelcentra en bazaars van de stad. Een tip voor uw verblijf in Izmir: ga naar de haven en geniet onder het genot van een drankje of een turkse maaltijd van de bedrijvigheid en de schitterende schepen en jachten die langs varen. Kortom, Izmir is een 'must'! Boek vandaag voor uw goedkope tickets gunstig online en vlieg snel en gemakkelijk met Lufthansa naar Izmir!