Vlucht
Innsbruck

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Innsbruck

Image

Goedkope vliegtickets Innsbruck (INN), Oostenrijk


Vliegtickets Innsbruck (INN). Behalve Innsbruck kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Innsbruck, de ‘hoofdstad van de Alpen’ is vooral bekend als wintersportstad. Maar de stad in Tirol heeft veel meer te bieden dan bergen, sneeuw en ijs! Ook buiten de winter charmeert het pittoreske centrum, waar de meeste gebouwen in gotiek- of barokstijl zijn opgetrokken. Het bekendste bouwwerk is het Gouden Dak, het symbool van de stad. Deze erker uit de 15e eeuw telt 2.657 vergulde dakspanen. Ook het 16e-eeuwse Schloss Ambras, dat diverse kunsthistorische collecties huisvest, is een echte trekpleister. De Alpen zijn niet alleen een passende omlijsting van schilderachtig Innsbruck, maar nodigen ook in de warmere seizoenen uit tot sportieve prestaties!

Weer in Innsbruck

  Vandaag Maandag Dinsdag Woensdag
37°C

Vandaag
37°C | 18°C 33°C | 19°C 36°C | 18°C 30°C | 17°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Innsbruck. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Ontdek met Lufthansa de gastvrijheid van Tirol en bezoek het schitterende Innsbruck.

Innsbruck is omringd door een prachtige omgeving en schitterende bergen van de Alpen en is daarom een aantrekking voor veel bezoekers. Zowel 's zomers als 's winters heeft deze stad heel veel te bieden. In de winter zijn er vele skigelegenheden in de omgeving en in de zomer kan men heerlijk in de bergen wandelen of de stad ontdekken. Innsbruck ligt aan de rivier de Inn en is een oud handelscentrum tussen Zuid en Noord Europa. In het oude centrum kunt u door de vele nauwe straatjes dwalen en genieten van de kleine winkeltjes en eetgelegenheden. Ondanks zijn kleine omvang is Innsbruck een zeer veelzijdige stad, waar modern en traditioneel hand in hand gaan. Schitterende bezienswaardigheden zoals de Hofbrug, Schloss Ambras en het 'Goldenes Dachl' - het gouden Dak - kenmerken de stad. Maar Innsbruck is ook het toneel van vele evenementen en is al twee keer gaststad van de Olympische winterspelen geweest. Geniet van deze stad in het Alpen land en van de Tiroler gastvrijheid.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen