Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Innsbruck

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Innsbruck

Goedkope vliegtickets Innsbruck (INN), Oostenrijk

Vliegtickets Innsbruck (INN). Behalve Innsbruck kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Innsbruck, de ‘hoofdstad van de Alpen’ is vooral bekend als wintersportstad. Maar de stad in Tirol heeft veel meer te bieden dan bergen, sneeuw en ijs! Ook buiten de winter charmeert het pittoreske centrum, waar de meeste gebouwen in gotiek- of barokstijl zijn opgetrokken. Het bekendste bouwwerk is het Gouden Dak, het symbool van de stad. Deze erker uit de 15e eeuw telt 2.657 vergulde dakspanen. Ook het 16e-eeuwse Schloss Ambras, dat diverse kunsthistorische collecties huisvest, is een echte trekpleister. De Alpen zijn niet alleen een passende omlijsting van schilderachtig Innsbruck, maar nodigen ook in de warmere seizoenen uit tot sportieve prestaties!

Weer in Innsbruck

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Innsbruck, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Ontdek met Lufthansa de gastvrijheid van Tirol en bezoek het schitterende Innsbruck.

Innsbruck is omringd door een prachtige omgeving en schitterende bergen van de Alpen en is daarom een aantrekking voor veel bezoekers. Zowel 's zomers als 's winters heeft deze stad heel veel te bieden. In de winter zijn er vele skigelegenheden in de omgeving en in de zomer kan men heerlijk in de bergen wandelen of de stad ontdekken. Innsbruck ligt aan de rivier de Inn en is een oud handelscentrum tussen Zuid en Noord Europa. In het oude centrum kunt u door de vele nauwe straatjes dwalen en genieten van de kleine winkeltjes en eetgelegenheden. Ondanks zijn kleine omvang is Innsbruck een zeer veelzijdige stad, waar modern en traditioneel hand in hand gaan. Schitterende bezienswaardigheden zoals de Hofbrug, Schloss Ambras en het 'Goldenes Dachl' - het gouden Dak - kenmerken de stad. Maar Innsbruck is ook het toneel van vele evenementen en is al twee keer gaststad van de Olympische winterspelen geweest. Geniet van deze stad in het Alpen land en van de Tiroler gastvrijheid.