Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Hong Kong

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Hong Kong

Goedkope vliegtickets Hong Kong (HKG) - Stedentrip Hong Kong

Vliegtickets Hong Kong (HKG)! Hong Kong, een indrukwekkende metropool met westerse en Chinees-Kantonese invloeden. De stad is een belangrijk handelscentrum voor de regio en de wereld en bruist dag en nacht waardoor u ogen en oren te kort komt. Het is een walhalla voor shoppers, maar ook voor fijnproevers. In de talrijke restaurants kunt u genieten van dim sum en andere typisch Kantonese gerechten. Stap aan boord voor een boottochtje langs de eilanden van Hong Kong of geniet vanaf Victoria Peak van het uitzicht op de groene bergen en wolkenkrabbers langs de kust. De skyline van Hong Kong bij avond is adembenemend. De stad is modern, trendy en traditioneel tegelijk. Het heeft veel bezienswaardigheden zoals de Walk of Fame en de Man Ho tempel. Deze stad is zeker de moeite waard om hier een paar dagen te verblijven. Reserveer daarom nu uw vlucht naar Hong Kong met Lufthansa!

Weer in Hong Kong

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Hong Kong, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Hong Kong met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Hong Kong goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.