Vlucht
Hannover

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Hannover

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Hannover (HAJ), Duitsland


Vlucht Hannover (HAJ)! Behalve Hannover vliegt Lufthansa naar een groot aantal steden in de hele wereld. Geniet van een lange vakantie op een verre, exotische bestemming, boek een stedentrip om cultuur te snuiven of te winkelen of bezoek vrienden en familie. Waar u ook maar heen wilt, Lufthansa brengt u er naartoe. De groenste grote stad van Duitsland, dat is Hannover. Controleer het zelf vanaf de 98 meter hoge koepel van het Neues Rathaus. Dit stadhuis uit 1913 is op zichzelf al een architectonische trekpleister; de lift die je in een bocht omhoog brengt, is een abolute must. Imposant zijn de koninklijke parken van de Herrenhäuser Gärten: de barokke Großer Garten, de botanische Berggarten en de Georgengarten. De oude grot in de Großer Garten is begin deze eeuw door kunstenares Niki de Saint Phalle omgetoverd tot een magische wereld van licht en kleur. Kasteel Marienburg, ten zuiden van Hannover, is een van de belangrijkste neogotische bouwwerken van Duitsland. Zijn vele torens zijn al van ver te herkennen!

Weer in Hannover

  Vandaag Woensdag Donderdag Vrijdag
30°C

Vandaag
30°C | 14°C 20°C | 13°C 17°C | 11°C 20°C | 10°C

Meer vluchten naar Germany

Vlieg nu goedkoop naar Hannover. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Hannover met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Hannover goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen