Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Hamburg

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Hamburg

Goedkope vliegtickets Hamburg (HAM) - Stedentrip Hamburg

Vliegtickets Hamburg (HAM), Duitsland; Stedentrip Hamburg. Hamburg, Duitslands grootste havenstad is zeker een bezoek waard! Hamburg is een echte metropool die dag en nacht bruist. Niet alleen gaat het in de haven 24 uur door, maar ook het uitgaansleven van de stad in de buurt van St. Pauli is zeer de moeite waard. Hamburg is, vanwege de vele verschillende boetiekjes en designwinkels, voor de shopaholics the place to be! Een tip om de stad vanuit een ander perspectief te leren kennen is om een rondvaart over de Elbe of Alsterte nemen. Deze rivieren stromen door de stad en kenmerken Hamburg als hanzestad. De vele musea zoals de Hamburger Kunsthalle en andere bezienswaardigehden maakt Hamburg een ideale bestemming voor een stedentrip. Boek nu uw vlucht naar Hamburg met Lufthansa en profiteer van voordelige aanbiedingen.

Weer in Hamburg

Meer vluchten naar Germany

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Hamburg, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Hamburg met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Hamburg goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.