Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Graz

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Graz

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Graz (GRZ) Oostenrijk

Vlucht Graz (GRZ), Oostenrijk. Zoekt u een verrassende bestemming voor uw stedentrip, vlieg dan met Lufthansa naar Graz! De tweede stad van Oostenrijk heeft de grootste middeleeuwse binnenstad van Europa, die in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Het raadhuis, de burcht, het ‘geschilderde huis’ en de Schlossberg zijn slechts enkele hoogtepunten. Symbool van Graz is de klokkentoren, die vanuit de hele stad is te zien. Bijzonder aan de klok is dat de grote en kleine wijzers zijn omgedraaid! Markant is ook het biomorfische gebouw – door de architecten zelf ‘Friendly Alien’ genoemd – waarin het Kunsthaus is gevestigd. Het museum toont modern en hedendaags werk. Meer kunst is te beleven in het Österreichischer Skulpturenpark.

Weer in Graz

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Graz, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Graz met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Graz goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.