Vlucht
Graz

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Graz

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Graz (GRZ) Oostenrijk


Vlucht Graz (GRZ), Oostenrijk. Zoekt u een verrassende bestemming voor uw stedentrip, vlieg dan met Lufthansa naar Graz! De tweede stad van Oostenrijk heeft de grootste middeleeuwse binnenstad van Europa, die in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Het raadhuis, de burcht, het ‘geschilderde huis’ en de Schlossberg zijn slechts enkele hoogtepunten. Symbool van Graz is de klokkentoren, die vanuit de hele stad is te zien. Bijzonder aan de klok is dat de grote en kleine wijzers zijn omgedraaid! Markant is ook het biomorfische gebouw – door de architecten zelf ‘Friendly Alien’ genoemd – waarin het Kunsthaus is gevestigd. Het museum toont modern en hedendaags werk. Meer kunst is te beleven in het Österreichischer Skulpturenpark.

Weer in Graz

  Vandaag Donderdag Vrijdag Zaterdag
19°C

Vandaag
19°C | 16°C 17°C | 14°C 24°C | 13°C 26°C | 12°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Graz. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Graz met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Graz goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen