Vlucht
Genua

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Genua

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Genua (GOA), Italië


Vlucht Genua (GOA), Italië. Lufthansa vliegt niet alleen naar Genua, maar ook naar vele andere landen op de hele wereld. Geniet van lange reizen naar verre landen en exotische plaatsen. Boek nu een weekendje en geniet van de cultuur en de mogelijkheden om te winkelen. U kunt ook uw vrienden en familieleden bezoeken. Het is eender waar heen. Lufthansa brengt u zeker er naartoe. Genua is de grootste havenstad van Italië en was al ten tijde van het Romeinse Rijk een belangrijke vlootbasis. Dit is ook de reden waarom u hier zeer prachtige en oude gebouwen kunt bekijken. Zeer mooi is bijvoorbeeld de Via Garibaldi. Dit is een 250 m lange straat en staat bekend om de vele 16e-eeuwse paleizen. De meeste werden door vermogende families uit de republiek Genua gebouwd. Ook de Sint-Laurenskathedraal mag men niet missen. Het is een belevenis deze mooie kathedraal van dichtbij te zien. Voor liefhebbers van cultuur en architectuur is Genua zeker een goede tip.

Weer in Genua

  Vandaag Dinsdag Woensdag Donderdag
30°C

Vandaag
30°C | 26°C 30°C | 25°C 29°C | 25°C 33°C | 25°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Genua. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Genua met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Genua goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen