Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Genève

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Genève

Goedkope vliegtickets Genève (GVA), Zwitserland

Genève is, dankzij de mondiale organisaties die er gevestigd zijn, een van de meest internationale steden van Europa. Echte trekpleister is de kade aan het Meer van Genève. Hier vandaan biedt een wandeling, langs de schilderachtige façades en door stadsparken, uitzicht op de indrukwekkende fontein (Jet d’eau) en de Mont Blanc. Een vreemde eend in de bijt is het Schtroumpfsgebouw ("Smurfengebouw"), een Gaudiaanse mengelmoes van kleuren, mozaïeken en arabesken. Een rondleiding door het Palais des Nations gunt een blik in de bureauruimtes van de Verenigde Naties. Muziekliefhebbers zijn op de Place Neuve aan het juiste adres; hier bevinden zich het Grand-Théâtre (opera), de Victoria Hall (concertgebouw) en het conservatorium. Vlucht Genève (GVA), Zwitserland!

Weer in Genève

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Genève, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Genève met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Genève goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.