Vlucht
Genève

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Genève

Image

Goedkope vliegtickets Genève (GVA), Zwitserland


Genève is, dankzij de mondiale organisaties die er gevestigd zijn, een van de meest internationale steden van Europa. Echte trekpleister is de kade aan het Meer van Genève. Hier vandaan biedt een wandeling, langs de schilderachtige façades en door stadsparken, uitzicht op de indrukwekkende fontein (Jet d’eau) en de Mont Blanc. Een vreemde eend in de bijt is het Schtroumpfsgebouw ("Smurfengebouw"), een Gaudiaanse mengelmoes van kleuren, mozaïeken en arabesken. Een rondleiding door het Palais des Nations gunt een blik in de bureauruimtes van de Verenigde Naties. Muziekliefhebbers zijn op de Place Neuve aan het juiste adres; hier bevinden zich het Grand-Théâtre (opera), de Victoria Hall (concertgebouw) en het conservatorium. Vlucht Genève (GVA), Zwitserland!

Weer in Genève

  Vandaag Zondag Maandag Dinsdag
38°C

Vandaag
38°C | 20°C 36°C | 21°C 35°C | 22°C 37°C | 20°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Genève. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Genève met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Genève goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen