Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Friedrichshafen

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 248 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Friedrichshafen

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Friedrichshafen (FDH), Duitsland

Boek vlucht Friedrichshafen (FDH), Duitsland. Lufthansa vliegt niet alleen naar Friedrichshafen maar naar een groot aantal plaatsen over de gehele wereld. Geniet van uw langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een stedentrip en maak kennis met culturele hoogstandjes of ga winkelen in de vele warenhuizen en boetiekjes. Waar u ook heen wilt, Lufthansa vliegt u er naartoe! Friedrichshafen dankt zijn bekendheid aan het feit dat de eerste zeppelins hier vandaan kwamen. Natuurlijk is er ook een zeppelinmuseum. U kunt zelfs een rondvaart over de stad maken met een echte zeppelin. Ook kent Friedrichshafen een schitterende barokke kasteelkerk met twee koepeltorens van 55 meter hoog. Bezoek zeker de Moleturm, een uitzichttoren aan het havenhoofd en klim de 22 meter naar boven vanwaar u een schitterend uitzicht hebt over de stad, het Bodenmeer en de Alpen. Boek vandaag nog uw vlucht naar Friedrichshafen met Lufthansa en profiteer van onze ongelooflijk lage prijzen.

Weer in Friedrichshafen

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  11°C
  /
  5°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  11°C
  /
  6°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  11°C
  /
  6°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  15°C
  /
  9°C

Meer vluchten naar Germany

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Friedrichshafen, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Friedrichshafen met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Friedrichshafen goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.