Vlucht
Frankfurt

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!
van 189 €*

Informatie over Frankfurt

Image

Goedkope vliegtickets Frankfurt (FRA), Duitsland


Boek vliegtickets Frankfurt (FRA), Duitsland. Frankfurt am Main is niet alleen het hart van de zaken- en bankwereld, het is ook een stad die u veel te bieden heeft. De skyline aan de Main geeft de stad een moderne uitstraling, maar de prachtige vakwerkgevels van de oude binnenstad zijn ook zeker de moeite waard om te ontdekken. Een stad met de ultieme combinatie van moderne en klassieke architectuur. Frankfurt staat bekend om haar beurzen, haar heerlijke Frankfurter worst en de promenades langs de rivier de Main. Een stad die u zal doen verrassen. Boek nu uw vliegtickets Frankfurt am Main en profiteer van de vele voordelige aanbiedingen.

Weer in Frankfurt

  Vandaag Donderdag Vrijdag Zaterdag
21°C

Vandaag
21°C | 11°C 21°C | 10°C 22°C | 10°C 24°C | 12°C

Meer vluchten naar Germany

Vlieg nu goedkoop naar Frankfurt. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa A380 - Be part of it

Beleef de nieuwe dimensie van het vliegen met het nieuwe vlaggenschip van Lufthansa, de A380. In elk opzicht indrukwekkend!

Lufthansa A380
Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Frankfurt met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Frankfurt goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen