Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Frankfurt

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Frankfurt

Goedkope vliegtickets Frankfurt (FRA), Duitsland

Boek vliegtickets Frankfurt (FRA), Duitsland. Frankfurt am Main is niet alleen het hart van de zaken- en bankwereld, het is ook een stad die u veel te bieden heeft. De skyline aan de Main geeft de stad een moderne uitstraling, maar de prachtige vakwerkgevels van de oude binnenstad zijn ook zeker de moeite waard om te ontdekken. Een stad met de ultieme combinatie van moderne en klassieke architectuur. Frankfurt staat bekend om haar beurzen, haar heerlijke Frankfurter worst en de promenades langs de rivier de Main. Een stad die u zal doen verrassen. Boek nu uw vliegtickets Frankfurt am Main en profiteer van de vele voordelige aanbiedingen.

Weer in Frankfurt

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Frankfurt, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Frankfurt met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Frankfurt goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.