Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Erbil

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Erbil

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Erbil (EBL), Irak

Boek vlucht Erbil (EBL), Irak. De schitterende stad Erbil ligt aan de beroemde rivier de Tigris en is zo’n 4300 jaar oud. Hier vond in 331 voor Christus de slag om Gaugamela plaats, waarbij Alexander de Grote de Perzische koning versloeg. Erbil is ook een van de belangrijkste handelssteden van Irak. Modern en in opkomst. Geniet van de oude stadskern tussen de rivieren. Of breng een bezoekje aan de stad Mosul met haar schitterende archeologische schatten. Ook de ruïnes van Hatra uit de tweede eeuw zijn zeker een bezoekje waard. Boek vandaag uw vlucht naar Erbil met Lufthansa en profiteer van onze ongelooflijk lage prijzen. Lufthansa vliegt niet alleen naar Erbil, maar naar een groot aantal plekken op de hele wereld. Geniet van de lange reizen naar verre oorden en exotische bestemmingen. Boek een weekendvlucht en geniet van de culturele hoogtepunten en winkelmogelijkheden. Of bezoek uw vrienden en familie. Waar u ook heen wilt, Lufthansa vliegt u er naartoe!

Weer in Erbil

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Erbil, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Bezoek Irak en ga naar Erbil, een schitterende en onontdekte stad

Vlieg met Lufthansa naar Erbil. Deze stad in het noorden van Irak is de hoofdstad van Irakees Koerdistan. Erbil is een van de oudste Irakese stedenen stamt nog uit het oude Mesopotamie. Erbil is een stad me een rijke cultuur en interessante moderne en historische bezienswaardigheden. Een bezoek aan het Erbil citadel een ronde hoge vesting van duizenden jaren oud is zeker de moeite waard. Het citadel is genomineerd als UNESCO werelderfgoed. Naast het citadel vindt u de Qaysari Market of Bazaar, welke nog dateert uit de Ottomaanse tijd. Hier kunt u naar hartelust winkelen of een heerlijke maaltijd nuttigen in een van de vele locale eetgelegenheden. Erbil heeft veel musea die u een goed beeld geven van de locale historie en cultuur. Erbil is een stad om te ontdekken en zeker een bezoek waard als u de cultuur ens feer van het Midden Oosten wilt ervaren. Boek nu voordelig uw ticket naar Erbil bij Lufthansa.