Vlucht
Erbil

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Erbil

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Erbil (EBL), Irak


Boek vlucht Erbil (EBL), Irak. De schitterende stad Erbil ligt aan de beroemde rivier de Tigris en is zo’n 4300 jaar oud. Hier vond in 331 voor Christus de slag om Gaugamela plaats, waarbij Alexander de Grote de Perzische koning versloeg. Erbil is ook een van de belangrijkste handelssteden van Irak. Modern en in opkomst. Geniet van de oude stadskern tussen de rivieren. Of breng een bezoekje aan de stad Mosul met haar schitterende archeologische schatten. Ook de ruïnes van Hatra uit de tweede eeuw zijn zeker een bezoekje waard. Boek vandaag uw vlucht naar Erbil met Lufthansa en profiteer van onze ongelooflijk lage prijzen. Lufthansa vliegt niet alleen naar Erbil, maar naar een groot aantal plekken op de hele wereld. Geniet van de lange reizen naar verre oorden en exotische bestemmingen. Boek een weekendvlucht en geniet van de culturele hoogtepunten en winkelmogelijkheden. Of bezoek uw vrienden en familie. Waar u ook heen wilt, Lufthansa vliegt u er naartoe!

Weer in Erbil

  Vandaag Donderdag Vrijdag Zaterdag
40°C

Vandaag
40°C | 25°C 44°C | 27°C 44°C | 27°C 44°C | 27°C

Meer internationale bestemmingen

Vlieg nu goedkoop naar Erbil. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Bezoek Irak en ga naar Erbil, een schitterende en onontdekte stad

Vlieg met Lufthansa naar Erbil. Deze stad in het noorden van Irak is de hoofdstad van Irakees Koerdistan. Erbil is een van de oudste Irakese stedenen stamt nog uit het oude Mesopotamie. Erbil is een stad me een rijke cultuur en interessante moderne en historische bezienswaardigheden. Een bezoek aan het Erbil citadel een ronde hoge vesting van duizenden jaren oud is zeker de moeite waard. Het citadel is genomineerd als UNESCO werelderfgoed. Naast het citadel vindt u de Qaysari Market of Bazaar, welke nog dateert uit de Ottomaanse tijd. Hier kunt u naar hartelust winkelen of een heerlijke maaltijd nuttigen in een van de vele locale eetgelegenheden. Erbil heeft veel musea die u een goed beeld geven van de locale historie en cultuur. Erbil is een stad om te ontdekken en zeker een bezoek waard als u de cultuur ens feer van het Midden Oosten wilt ervaren. Boek nu voordelig uw ticket naar Erbil bij Lufthansa.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen