Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Düsseldorf

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Düsseldorf

Goedkope vluchten naar Düsseldorf (DUS), Duitsland

Boek vluchten Düsseldorf (DUS), Duitsland met Lufthansa. Maak gebruik van onze voordelige tarieven voor een vlucht naar Düsseldorf. Düsseldorf is een bezienswaardige stad. Wie van winkelen houdt, kan terecht in de Schadowstrasse. Als u belangstelling heeft voor cultuur is een bezoek aan de grote Kunstcollectie Noordrijn-Westfalen aan te raden. Ook zeer bezienswaardig zijn de zeven bruggen over de Rijn. Het Schauspielhaus (schouwburg) en de Komödie (theater) zijn bekende namen in de kunstwereld. Een van de indrukwekkendste bezienswaardigheden is het oudste gebouw van de stad, de ruïne van Kaiserpfalz in Kaiserswerth. Ter ontspanning bevelen trotse Düsseldorfers de Alte Hofgarten aan, het oudste publieke park in Duitsland.

Weer in Düsseldorf

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Düsseldorf, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Düsseldorf, pure gezelligheid aan de Rijn. Een ideale bestemming voor een weekend weg of een zakentrip.

Düsseldorf is een van de grootse steden van Duitsland en zeker de moeite waard om te bezoeken! Deze schitterende moderne stad aan de Rijn is de afgelopen jaren een populaire bestemming geworden. Niet alleen voor zakelijke reizigers is Düsseldorf vanwege zijn economisch hart aantrekkelijk, maar ook voor een weekend weg. De carnavalsfeesten en de kerstmarkten zijn uiteraard trekpleisters, maar ook de rest van het jaar heeft Düsseldorf veel te bieden. De vele terrasjes en barretjes in de Altstadt typeren de gezellige sfeer van Düsseldorf. Winkelen en flaneren kunt u aan de Königsallee of in het overdekte Kö-Center. Als u de stad eens van boven wilt zien, dan heeft u een perfect uitzicht vanaf de Rheinturm. Düsseldorf heeft een mooie mix tussen oud en modern, met statige herenhuizen in de Altstadt en moderne architectuur en hedendaagse bedrijvigheid in Medienhafen, het TV centrum van de stad waar veel TV zenders gevestigd zijn. Kortom, Düsseldorf is een stad die de moeite waard is om te ontdekken en niet te ver van huis is.