Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Dresden

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Dresden

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Dresden (DRS), Duitsland

Behalve Dresden vliegt Lufthansa naar een groot aantal steden in de hele wereld. Geniet van een lange vakantie op een verre, exotische bestemming, boek een stedentrip om cultuur te snuiven of te winkelen of bezoek vrienden en familie. Waar u ook maar heen wilt, Lufthansa brengt u er naartoe. Dankzij haar grote rijkdom aan kunstcollecties wordt Dresden ook wel Florence aan de Elbe genoemd. Tot de beroemdste bezienswaardigheden behoren het operagebouw Semperoper en de Zwinger, een paleiscomplex dat verschillende musea huisvest. De restanten van de Frauenkirche (1743), tijdens het bombardement van 1945 verwoest, bleven tot 1994 als nagedachtenis liggen. Na de Duitse hereniging is de kerk weer opgebouwd en werd zij een symbool van verzoening. Aan de rand van het centrum ligt het stadspark Großer Garten met zijn prachtig gelegen paleis, waar veel culturele evenementen plaatshebben. De barokstad Dresden heeft dus talloze hoogtepunten te bieden!

Weer in Dresden

Meer vluchten naar Germany

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Dresden, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Dresden met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Dresden goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.