Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Detroit

Internationale Vluchten

Informatie over Detroit

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Detroit (DTW), VS

Boek vlucht Detroit (DTW), VS met Lufthansa. Lufthansa vliegt niet alleen naar Detroit, maar ook naar een groot aantal andere plaatsen over de gehele wereld. Geniet van uw langere reizen naar verre en exotische oorden. Of boek een stedentrip en geniet van de culturele hoogstandjes, ga lekker winkelen in een van de vele warenhuizen of boetiekjes en bezoek uw familie of vrienden. Maak gebruik van onze voordelige tarieven en vlieg naar Detroit. Detroit is de grootste plaats in de staat Michigan. Het is een bruisende stad waar de Motown sound vandaan komt. Het Motown Historical Museum is daarom zeker een bezoekje waard. Dat is ook het Detroit Opera House, alleen het gebouw is al schitterend. Ook de Masonic Temple van de vrijmetselarij moet u zeker gaan zien. En dan lekker slenteren over de Eastern Market, dé vlooienmarkt van Detroit of over Hart Plaza, het stadsplein van de stad. Boek daarom nog vandaag uw vlucht naar Detroit met Lufthansa en profiteer van onze lage prijzen.

Weer in Detroit

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Detroit, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Detroit met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Detroit goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.