• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Chicago

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Chicago

Goedkope vliegtickets Chicago (ORD), VS

Boek vliegtickets Chicago (ORD), VS. De derde stad van de Verenigde Staten is wereldberoemd om haar architecturale hoogstandjes, waar vooral de Chicago School zijn stempel op heeft gedrukt. Maar wolkenkrabbers zijn niet Chicago’s enige hoogtepunt. Faam heeft de stad ook verworven als geboortestad van het improvisatietheater en als jazzmetropool. Klassieke muziek op topniveau is te genieten in het Millennium Park, waar het Chicago Symphony Orchestra in de zomer regelmatig optreedt, en in het Auditorium Theatre, dat rijkelijk met goud, mozaïeken en wandschilderingen is opgesierd. Tot de belangrijkste musea behoren het Adler Planetarium en het Art Institute, tevens een beroemde kunstacademie. Ontdek nu de vele kanten van Chicago!

Weer in Chicago

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  28°C
  /
  19°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  25°C
  /
  16°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  25°C
  /
  17°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  26°C
  /
  17°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Chicago, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Chicago met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Chicago goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.