• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Catania

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 172 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Catania

Goedkope vluchten Catania (CTA), Italië

Boek vluchten Catania (CTA), Italië. Lufthansa vliegt niet alleen naar Catania, maar ook naar een groot aantal andere plaatsen op de wereld. Geniet van langere reizen naar verre oorden en exotische bestemmingen. Of boek een weekendvlucht en geniet van culturele hoogtepunten en de mogelijkheden om lekker te shoppen. Ga eens langs bij uw vrienden en familie. Catania, de op een na grootste stad van Sicilië, wacht op u. Bezichtig de beroemde kathedraal uit het jaar 1169 of het beruchte kasteel Ursino. Natuurlijk moet u op het grote plein Piazza del Duomo geweest zijn. Visliefhebbers boemelen heerlijk over de typisch Siciliaanse vismarkt van Catania. En zet ook even de bekende Fontana dell'Elefante op de foto, voor een prachtige herinnering aan deze Italiaanse stad. Boek vandaag nog uw vlucht naar Catania bij Lufthansa en profiteer van onze ongelooflijk lage prijzen.

Weer in Catania

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  23°C
  /
  17°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  23°C
  /
  16°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  23°C
  /
  16°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  23°C
  /
  15°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Catania, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Catania met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Catania goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.