• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Venezuela

Please check before traveling to Venezuela on the current information of the Foreign Office. Foreign Travel Advice

Vlucht Caracas

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 850 €*

Venezuela

Please check before traveling to Venezuela on the current information of the Foreign Office. Foreign Travel Advice

Internationale Vluchten

Informatie over Caracas

Goedkope vliegtickets Caracas (CCS), Venezuela

Boek vliegtickets Caracas (CCS), Venezuela met Lufthansa. Caracas is een opkomende reisbestemming. En terecht: het is een prima startpunt voor excursies door prachtig Venezuela. De bossen, de stranden, de watervallen van Canaima en de zandduinen van Coro: de natuur is er overweldigend. Maar Caracas heeft zelf ook genoeg te bieden! Alleen al de uitzichten op de Ávilaberg zijn onvergetelijk. Een blik in het rijke verleden bieden het Bolivariano-museum en de kleurrijke wijk El Hatillo, waar de koloniale sfeer nog goed bewaard is gebleven. Plaza Bolívar is met monumenten overladen, onder andere de 17e-eeuwse regeringspaleizen staan er te pronken. Bent u na zoveel indrukken wat hongerig, begeeft u zich dan naar de levendige wijk Las Mercedes, waar vele culinaire specialiteiten worden aangeboden.

Weer in Caracas

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  26°C
  /
  19°C
 • Dinsdag
  Weer Dinsdag
  26°C
  /
  19°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  27°C
  /
  19°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  25°C
  /
  19°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Caracas, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Caracas met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Caracas goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.