Vlucht
Caïro

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Caïro

Image

Goedkope vliegtickets Caïro (CAI), Egypte


Caïro, de ‘stad der duizend minaretten’, is een ongeëvenaarde ervaring: hectisch, verrassend en betoverend! Het westelijke deel van de stad wordt gedomineerd door brede lanen en moderne, Europese architectuur. Het oosten, door de eeuwen heen lukraak gegroeid, kent smalle, drukke straatjes en oosterse bouwstijlen. De soek in het oude winkelgebied Khan El-Khalili is al in de 14e eeuw ontstaan. Ongebruikelijker boodschappen kunt u doen op de kamelenmarkt. Tot de mooiste moskeeën telt de Al-Azhar-moskee, een van de oudste is Ibn Tulun. Moderner is de Caïro-toren, met zijn gekleurde belichting een echte aandachtstrekker. Het Egyptisch Museum en het Cairo Opera House zijn slechts enkele van de vele culturele smaakmakers. Behalve Caïro kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt. Boek vliegtickets Caïro (CAI), Egypte!

Weer in Caïro

  Vandaag Zaterdag Zondag Maandag
34°C

Vandaag
34°C | 20°C 34°C | 21°C 33°C | 21°C 33°C | 23°C

Meer internationale bestemmingen

Vlieg nu goedkoop naar Caïro. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Caïro met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Caïro goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Egypt

Please check before traveling to Egypt on the current information of the Foreign Office.
Foreign Travel Advice


* Inclusief belastingen en toeslagen