Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Buenos Aires

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Buenos Aires

Goedkope vliegtickets Buenos Aires (BUE), Argentinië

Boek vliegtickets Buenos Aires (BUE), Argentinië met Lufthansa. Buenos Aires is een bruisende stad en een van de drukste metropolen van Latijns-Amerika. De stad heeft een unieke sfeer vanwege de Europese en Latino invloeden. De stad is betoverend vanwege haar feestelijke sfeer, de gastvrije bevolking en de typische wijken die de stad kenmerken. De bekendste wijken zijn, Recoleta, San Telmo en La Boca. In deze laatste wijk liggen de roots van de Tango. Deze typische passievolle, opzwepende dans geeft de stad niet alleen haar identiteit, maar biedt het ook een zinderend uitgaansleven. Tel daar de verfijnde Argentijnse keuken en het zachte klimaat bij op en u heeft Buenos Aires als een stad die u gezien en vooral beleefd moet hebben. Flaneer over de bekende boulevards zoals Avenida de 9 Julio en bewonder het Plaza de Mayo oftewel het paleis van Evita Peron. Vlieg naar deze parel van het Zuid-Amerika en boek snel uw voordelige vliegticket naar Buenos Aires bij Lufthansa! Lufthansa vliegt niet alleen naar Buenos Aires, maar ook naar een groot aantal plaatsen over de gehele wereld. Geniet van uw langere vliegreis naar verre en exotische oorden. Of boek een stedentrip en maak kennis met de culturele hoogstandjes of ga winkelen in een van de mooie warenhuizen of boetiekjes. Bezoek eens uw vrienden of familie daar. Waar u ook naartoe wilt, Lufthansa vliegt u er naartoe.

Weer in Buenos Aires

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Buenos Aires, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Buenos Aires met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Buenos Aires goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.