Vlucht
Bremen

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Bremen

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Bremen (BRE), Duitsland


Boek vlucht Bremen (BRE), Duitsland. Behalve Bremen vliegt Lufthansa naar een groot aantal steden in de hele wereld. Geniet van een lange vakantie op een verre, exotische bestemming, boek een stedentrip om cultuur te snuiven of te winkelen of bezoek vrienden en familie. Waar u ook maar heen wilt, Lufthansa brengt u er naartoe. De rijke geschiedenis van de hanzestad Bremen ziet u terug in de vele historische gebouwen in het centrum, onder andere de gothische Liebfrauenkirche uit 1229 en de St.-Petri-Dom, waarvan de eerste fundamenten uit 789 stammen. Het verleden leeft ook in de wijk Schnoor, met zijn als een snoer aaneengeregen panden uit de 13de eeuw. Een bezoek aan de wijnkelder in het Rathaus mag niet ontbreken. Meer dan 600 verschillende Duitse wijnen zijn hier te proeven en daarmee heeft het Rathaus de grootste wijnkaart van Duitsland. In de Böttcherstraße zijn winkels, musea en een casino te vinden. Ook is het een geliefd trefpunt voor de Bremenaren.

Weer in Bremen

  Vandaag Woensdag Donderdag Vrijdag
20°C

Vandaag
20°C | 12°C 18°C | 11°C 18°C | 10°C 21°C | 9°C

Meer vluchten naar Germany

Vlieg nu goedkoop naar Bremen. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Bremen met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Bremen goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen