Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Bremen

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Bremen

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Bremen (BRE), Duitsland

Boek vlucht Bremen (BRE), Duitsland. Behalve Bremen vliegt Lufthansa naar een groot aantal steden in de hele wereld. Geniet van een lange vakantie op een verre, exotische bestemming, boek een stedentrip om cultuur te snuiven of te winkelen of bezoek vrienden en familie. Waar u ook maar heen wilt, Lufthansa brengt u er naartoe. De rijke geschiedenis van de hanzestad Bremen ziet u terug in de vele historische gebouwen in het centrum, onder andere de gothische Liebfrauenkirche uit 1229 en de St.-Petri-Dom, waarvan de eerste fundamenten uit 789 stammen. Het verleden leeft ook in de wijk Schnoor, met zijn als een snoer aaneengeregen panden uit de 13de eeuw. Een bezoek aan de wijnkelder in het Rathaus mag niet ontbreken. Meer dan 600 verschillende Duitse wijnen zijn hier te proeven en daarmee heeft het Rathaus de grootste wijnkaart van Duitsland. In de Böttcherstraße zijn winkels, musea en een casino te vinden. Ook is het een geliefd trefpunt voor de Bremenaren.

Weer in Bremen

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Bremen, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Bremen met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Bremen goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.