Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Bologna

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Bologna

Goedkope vliegtickets Bologna (BLQ), Italië - Stedentrip Bologna

Boek vliegtickets Bologna (BLQ), Italië. Behalve Bologna kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt. De binnenstad van Bologna zou een handleiding “historische gebouwen” kunnen zijn. Middelpunt is het Piazza Maggiore, met zijn palazzi en de San Petronio-basiliek. Ruim 35 kilometer ‘porticos’ (bogengalerijen) kenmerken Bologna. Het Museo Civico Medievale is gewijd aan de Middeleeuwen en de Renaissance. Moderne kunst is te zien in het Museo d’Arte Moderna di Bologna (MAMbo). Trots is Bologna natuurlijk op zijn universiteit: deze is in 1088 gesticht en daarmee de oudste ter wereld. Dankzij de vele studenten is het nachtleven in Bologna levendig en gevarieerd. Uiteraard eet u eerst nog een ‘Tagliatelle al ragù’: tagliatelle met – inderdaad – bolognesesaus!

Weer in Bologna

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Bologna, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Bologna met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Bologna goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.