• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Bogota

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Bogota

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Bogota (BOG), Colombia

Boek vlucht Bogota (BOG), Colombia. Lufthansa brengt u niet alleen in Bogota, maar ook naar vele andere steden, verspreid over de hele wereld. Geniet waar u maar wilt van lange reizen, van culturele hoogtepunten en grote winkelcentra. Of bezoek vrienden en familie, Profiteer van onze weekendvluchten. Waar op de wereld u ook heen wilt - Lufthansa brengt u er goedkoop en veilig. Vluchten Bogota - Goedkope vluchten naar Bogota Profiteer van de aanbieding van Lufthansa en vlieg nu naar Bogota! Bogota is de hoofdstad van het Zuid-Amerikaanse Colombia. Bogota ligt op de evenaar, maar omdat de stad op 2600 meter hoogte ligt is de temperatuur er erg aangenaam, evenals de gastvrijheid van de Spaanssprekende inwoners. Bogota is een snel groeiende, moderne stad. Ook de heuvelachtige omgeving is heerlijk om uw tijd door te brengen. U zult prachtige uitzichten ontdekken. Wilde u al langer de exotische, Zuid-Amerikaanse sfeer proeven of wilt u vanuit deze stad het Andesgebergte in, profiteer dan nu van de lage prijzen van Lufthansa en vlieg naar Bogota.

Weer in Bogota

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  18°C
  /
  12°C
 • Dinsdag
  Weer Dinsdag
  18°C
  /
  12°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  18°C
  /
  11°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  19°C
  /
  11°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Bogota, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Bogota met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Bogota goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.