Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Boedapest

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Boedapest

Goedkope vluchten Boedapest (BUD), Hongarije - Stedentrip Boedapest

Boek vliegtickets Boedapest (BUD), Hongarije! Een bezoek aan Boedapest staat in het teken van prachtige gebouwen en bruggen, theaters, winkelen, uitgaan en mooie musea. Boedapest wordt door de rivier Donau verdeeld en bestaat uit de stadsdelen Boeda en Pest. Dit waren vroeger aparte steden. Pest is het bruisende, trendy gedeelte van de stad. Boeda herbergt de meeste historische schatten en is rustiger. In Boeda ligt de Burchtheuvel, hier bevinden zich de bekendste bezienswaardigheden van de stad. Bezoek bijvoorbeeld de Matthiaskerk, het Gresham Palace, de St. Stephen Basilica en vele andere bijzondere plekken. In Buda heeft u een prachtig uitzicht over de stad, de Donau en de Gellért Heuvel. Boedapest is rijk aan mooie stadsparken, zoals het Margaretha-eiland in de Donau en kuuroorden, waar de Hongaren graag ontspannen. Na een culturele dag in Boeda, kunt u zich ‘s avonds in Pest in het nachtleven storten en de stad volledig omarmen. Vlieg met Lufthansa naar de Koningin van de Donau, Boedapest (BUD)!

Weer in Boedapest

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Boedapest, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Boedapest met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Boedapest goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.