Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Bilbao

Internationale Vluchten

Informatie over Bilbao

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Bilbao (BIO), Spanje

Boek vlucht Bilbao (BIO), Spanje. Bilbao bruist! Bezoek deze parel van Spanje en laat u verrassen door een geheel andere kant van het land te bezichtigen. Bilbao ligt in het Noord-Spaanse Baskenland en heeft daardoor een geheel eigen sfeer. Bilbao heeft u veel te bieden: het prachtige oude stadscentrum Casco Viejo, de haven en uiteraard het door Frank Gehry ontworpen Guggenheimmuseum. De heerlijke Baskische keuken staat bekend om de verfijndheid van de gerechten. Niet te missen zijn de ‘pintxos’, de Baskische versie van de tapas die het lekkerst smaken bij een heerlijk glas wijn. Bilbao is een perfecte bestemming voor een stedentrip of als startpunt voor een reis door Spanje. Boek nu uw vliegticket naar Bilbao goedkoop online bij Lufthansa.

Weer in Bilbao

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Bilbao, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Bilbao met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Bilbao goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.