Vlucht
Belgrado

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Belgrado

Image

Goedkope vliegtickets Belgrado (BEG), Servië


Boek vlucht Belgrado (BEG), Servië met Lufthansa. Belgrado is een vernieuwde bestemming binnen Europa. Een stad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Als een van de oudste steden van Europa is Belgrado onder veel verschillende culturele invloeden gegroeid tot de wereldstad met karakter die ze nu is. Belgrado herbergt veel historische en culturele schatten, die nog niet door het massatoerisme ontdekt zijn. De charme van de stad is, net als haar inwoners, onweerstaanbaar en spontaan. U zult zich meteen welkom voelen! Ontdek een nieuw stukje Europa en reis af naar deze unieke stad! Boek nu uw vlucht naar Belgrado met Lufthansa en profiteer van voordelige aanbiedingen. Profiteer nu van onze goedkope aanbiedingen voor vluchten naar Belgrado. Belgrado is niet enkel de hoofdstad van Servië, maar heeft ook zeer veel interessante plekken. Behalve zeer veel jaarlijkse evenementen, zoals het filmfestival FEST of het zomerfestival BELEF, biedt Belgrado zeer veel cultuur en geschiedenis. Men heeft de mogelijkheid meerdere musea te bezoeken, zoals het militaire museum dat de resten van een F-117 herbergt. Wie meer zin heeft in het nachtleven is hier precies op de juiste plek. Volgens veel gidsen biedt Belgrado het beste nachtleven ter wereld met cafés en clubs. Deze zijn de hele nacht open. Lufthansa vliegt niet enkel naar Belgrado, maar ook naar veel andere plekken op de hele wereld. Geniet van langere reizen naar verre landen en exotische plaatsen. Boek een weekendreisje en geniet van de cultuur en de mogelijkheid te winkelen.

Weer in Belgrado

  Vandaag Donderdag Vrijdag Zaterdag
35°C

Vandaag
35°C | 22°C 30°C | 19°C 28°C | 19°C 33°C | 19°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Belgrado. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Belgrado met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Belgrado goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen