Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Beiroet

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Beiroet

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Beiroet (BEY), Libanon

Boek vlucht Beiroet (BEY), Libanon. Ontdek de rijkdommen van het Midden Oosten in Beiroet! Deze bruisende havenstad aan de staat bekend als het Parijs van het Oosten vanwege haar levendigheid en schoonheid. Beiroet heeft flinke littekens opgelopen vanwege de oorlog in de jaren ’70 en '80, maar desondanks heeft de stad haar allure weten te behouden. Het is het commerciële en culturele hart van Libanon. Slechts een paar uur rijden landinwaarts vindt u een geheel andere wereld: van historische opgravingen en uitgestrekte vlaktes tot een skigebied! De grotten van Jelta aan de kust nabij Beiroet zijn vanwege de lichtinval betoverend. Overal in het land komt u het nationale symbool van Libanon tegen: de cederboom. ’s Avonds kunt u genieten van een traditionele maaltijd in een van de vele restaurants. Boek nu uw vlucht met Lufthansa en laat u meevoeren door de oosterse charme van Beiroet en Libanon!

Weer in Beiroet

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Beiroet, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Beiroet met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Beiroet goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.