Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Bangkok

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Bangkok

Goedkope vliegtickets Bangkok (BKK), Thailand

Boek vliegtickets Bangkok (BKK), Thailand met Lufthana. Bangkok staat voornamelijk bekend als een warme, drukke en lawaaiige stad waar men doorheen reist op weg naar de andere prachtige delen van Thailand en Zuidoost-Azië. Maar dit beeld van Bangkok is onterecht! Bangkok is een zeer gevarieerde en levendige stad met vele bezienswaardigheden, uitstekende restaurants en een druk uitgaansleven. Bovendien is het een paradijs voor shoppers. Aan uw verblijf in Thailand mag een bezoek aan het koninklijk paleis, een van de vele tempels of een drijvende markt zeker niet ontbreken. Het is een moderne stad met veel traditionele hoogtepunten. Een goede manier om de stad te leren kennen is per fiets! Laat u verrassen door deze ruwe Aziatische parel en boek snel uw vlucht naar Bangkok met Lufthansa!

Weer in Bangkok

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Bangkok, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Bangkok met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Bangkok goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.