Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Bangalore

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Bangalore

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Bangalore (BLR), India

Boek vlucht Bangalore (BLR), India. Bangalore ligt in het zuiden van India in de staat Karnataka. Het is een snel groeiende stad, die vanwege de vele IT-bedrijven de bijnaam het 'Silicon Valley van India' heeft verkregen. Voor zakenreizigers zijn er vele goede gelegenheden om te overnachten en ook de lokale restaurants en bars staan goed aangeschreven. Bangalore bezit veel interessante bezienswaardigheden: van monumenten, aquaria en planetaria tot paleizen, tempels en andere historische bouwwerken. Maar ook een van de oudste musea van India staat in Bangalore: het Government Museum. Vanwege haar vele parken en botanische tuinen staat Bangalore als 'Garden City' bekend. Het is een stad waar veel te beleven is en waar zich ook heerlijk kan ontspannen in een spa! Boek nu zeer voordelig uw vlucht naar Bangalore met Lufthansa!

Weer in Bangalore

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Bangalore, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Bangalore met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Bangalore goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.