Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Bagdad

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Bagdad

Goedkope vliegtickets Bagdad (BGW), Irak

Boek vliegtickets Bagdad (BGW), Irak. Lufthansa vliegt niet alleen naar Bagdad, maar naar talloze andere plaatsen over de gehele wereld. Geniet van een langere vliegreis naar verre en exotische oorden. Of boek een stedentrip en geniet van culturele hoogstandjes, de vele warenhuizen en boetiekjes of bezoek uw vrienden en familie thuis. Waarheen u ook wilt, Lufthansa vliegt u er naartoe! Profiteer van onze voordelige tarieven voor vliegreizen naar Bagdad. Bagdad is de hoofdstad van Irak en heeft natuurlijk veel te lijden gehad onder de oorlog. Het is een oude stad, die als eerste in het land echte straten en een islamitische universiteit had. De Rashid Straat is zo'n straat en de Al-Mustansiriya School de eerste universiteit. Bezoek ook de beroemde Al-Ghalani Moskee en het Ali Babaplein. En wat u zeker moet doen, is een markt ofwel soek bezoeken en afdingen op de artikelen die op de markt te koop zijn. De A Sefafier Markt is de eerste en oudste soek in Bagdad.

Weer in Bagdad

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Bagdad, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Bagdad met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Bagdad goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.