Vlucht
Bagdad

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Bagdad

Image

Goedkope vliegtickets Bagdad (BGW), Irak


Boek vliegtickets Bagdad (BGW), Irak. Lufthansa vliegt niet alleen naar Bagdad, maar naar talloze andere plaatsen over de gehele wereld. Geniet van een langere vliegreis naar verre en exotische oorden. Of boek een stedentrip en geniet van culturele hoogstandjes, de vele warenhuizen en boetiekjes of bezoek uw vrienden en familie thuis. Waarheen u ook wilt, Lufthansa vliegt u er naartoe! Profiteer van onze voordelige tarieven voor vliegreizen naar Bagdad. Bagdad is de hoofdstad van Irak en heeft natuurlijk veel te lijden gehad onder de oorlog. Het is een oude stad, die als eerste in het land echte straten en een islamitische universiteit had. De Rashid Straat is zo'n straat en de Al-Mustansiriya School de eerste universiteit. Bezoek ook de beroemde Al-Ghalani Moskee en het Ali Babaplein. En wat u zeker moet doen, is een markt ofwel soek bezoeken en afdingen op de artikelen die op de markt te koop zijn. De A Sefafier Markt is de eerste en oudste soek in Bagdad.

Weer in Bagdad

  Vandaag Dinsdag Woensdag Donderdag
43°C

Vandaag
43°C | 29°C 43°C | 28°C 43°C | 28°C 43°C | 28°C

Meer internationale bestemmingen

Vlieg nu goedkoop naar Bagdad. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Bagdad met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Bagdad goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen