Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Azië

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Azië

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Azië

Ontdek met Lufthansa de dynamische en mystieke werelden van Azië. Bijvoorbeeld Tokio: de attractieparken en de gigantische warenhuizen in deze spannende metropool zijn trekpleisters voor de hele familie. Bangkok verrast telkens weer: de vele boeddhabeelden en tempels creëren een mysterieuze sfeer. Gun uzelf ook een echte Thaise massage! Of vlieg naar Shanghai, waar traditie en moderniteit elke straat tot een attractie op zichzelf verfraaien. Shanghai is ook het grootste cultuurcentrum van China, waar zowel traditionele als moderne kunstschatten te bewonderen zijn. En ook Peking is een ongekende ervaring: alleen al het zomerpaleis Yihe Yuan is onvergetelijk. De verboden stad is ander hoogtepunt, waarna de talrijke restaurants en het nachtleven verleiden het slapen nog even uit te stellen. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Boek uw vlucht naar Azië met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Azië goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.