Azië vluchten

image

Boek nu eenvoudig en direct uw vlucht naar Azië met Lufthansa. Of u nu naar Singapore, Madras, Mumbai, Hong Kong en Jakarta wilt vliegen, Lufthansa brengt u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Azië


Ontdek met Lufthansa de dynamische en mystieke werelden van Azië. Bijvoorbeeld Tokio: de attractieparken en de gigantische warenhuizen in deze spannende metropool zijn trekpleisters voor de hele familie. Bangkok verrast telkens weer: de vele boeddhabeelden en tempels creëren een mysterieuze sfeer. Gun uzelf ook een echte Thaise massage! Of vlieg naar Shanghai, waar traditie en moderniteit elke straat tot een attractie op zichzelf verfraaien. Shanghai is ook het grootste cultuurcentrum van China, waar zowel traditionele als moderne kunstschatten te bewonderen zijn. En ook Peking is een ongekende ervaring: alleen al het zomerpaleis Yihe Yuan is onvergetelijk. De verboden stad is ander hoogtepunt, waarna de talrijke restaurants en het nachtleven verleiden het slapen nog even uit te stellen. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Lufthansa Economy Class

Economy class boeken en de voordelen van de business class benutten

Iedere zakelijke reiziger waardeert flexibiliteit zeer, maar niet iedereen kan business class vliegen. Daarom kunt u met onze Economy FlexTarieven dezelfde voordelen als in de business class benutten.
Vlieg economy class

Lufthansa Business Class

Business Class op korte en middellange afstanden

Aangenamer vliegen met een stijlvol cabinedesign, aangename stoelen en veel privacy, want wij houden de zitplaats naast u vrij.

Vlieg in de business class


Lufthansa First Class

Eerste klas - Reizen in volmaaktheid

Of u uw tijd boven de wolken gebruikt ter ontspanning of ter voorbereiding op uw volgende afspraak, met onze persoonlijke benadering en individuele eettijden bieden wij u daar de beste voorwaarden voor.
Vlieg in de eerste klasse

Boek uw vlucht naar Azië met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Azië goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.


* Inclusief belastingen en toeslagen