Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Athene

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Athene

Goedkope vliegtickets Athene (ATH), Griekenland - Stedentrip Athene

Boek úw vliegtickets Athene (ATH), Griekenland met Lufthansa! Athene is één van de oudste steden van Europa waar u een ware schat aan overblijfselen van een rijke antieke geschiedenis vindt. Het hoogtepunkt, letterlijk en figuurlijk is uiteraard de Acropolis. Verdere bezienswaardigheden die u niet mag missen zijn de Akropolis, de Anafiotika, de Agora, de tempel van Athena Nike, het Parthenon en het Erechtheion. Neem de tijd om deze stad te bewonderen! Athene heeft meer te bieden dan alleen geschiedenis en vandaag de dag is het een bruisende stad waar het leven zich vooral op straat afspeelt. U kunt genieten van een typisch Griekse maaltijd in één van de vele restaurants die de stad rijk is. Na het diner kunt u zich laten onderdompelen in het uitbundige nachtleven van Athene. Athene is de moeite van een bezoek waard! Boek nu uw stedentrip Athene met Lufthansa en profiteer van voordelige aanbiedingen. Meer vliegticketaanbiedingen van Lufthansa Stedentrip, kort uitstapje, privé of zakelijk: boek nu uw vlucht goedkoop met Lufthansa!

Weer in Athene

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Athene, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Athene met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Athene goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.