Vlucht
Ankara

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Ankara

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Ankara (ANK), Turkije


Boek vliegtickets Ankara (ANK), Turkije. Profiteer van onze gunstige tarieven voor vluchten naar Ankara. Ankara is sinds de stichting van de Republiek Turkije (1923) uitgegroeid van een slaperig provinciestadje tot een miljoenenstad, die het oude met het nieuwe verenigt. In het oude gedeelte, Ulus, zijn onder andere de citadel en het Romeinse badhuis te vinden. U kunt er op koopjes jagen in de Bakircilar Çarsisi (bazaar). Het nieuwe deel, Yenisehir, heeft wolkenkrabbers en moderne winkelcentra, zoals die in de Atakule-toren en rond het Kizilay-plein. Tot de indrukwekkendste moskeeën behoren de Alaaddin-moskee (12e eeuw) en de Kocatepe-moskee. Cultuur bieden ook de vele musea, operahuizen en theaters. In de hoofdstad van Turkije vindt u vele bezienswaardigheden uit het Romeinse en Ottomaanse tijdperk. Bewonder de resten van de aan de godin Roma gewijde tempel of thermen die dateren uit het jaar 217 n.C. De vele beroemde moskeeën geven u een indruk van het Turkse leven. Een moderne bezienswaardigheid is het mausoleum van Atatürk. Het belangrijkste museum is het Museum van de Anatolische Cultuur, met neolithische kunst en hettitische beelden en reliëfs. Met zijn talrijke parken is Ankara daarbij een erg groene stad: onder andere het Gençlik- en het Güven-park zijn pure oases! Behalve Ankara kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Ankara

  Vandaag Zondag Maandag Dinsdag
27°C

Vandaag
27°C | 14°C 30°C | 15°C 30°C | 18°C 26°C | 15°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Ankara. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Ankara met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Ankara goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen