Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Ancona

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Ancona

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Ancona (AOI), Italië

Boek vlucht Ancona (AOI), Italië met Lufthansa. Lufthansa vliegt niet enkel naar Ancona, maar ook naar veel andere plekken op de hele wereld. Geniet van lange reizen naar verre landen en exotische plaatsen. Boek een weekendje en geniet van de cultuur en de mogelijkheden om te winkelen. Uw kunt natuurlijk ook vrienden of familieleden bezoeken. Waar u ook naartoe wilt, Lufthansa brengt u zeker er naartoe. Profiteer van onze goedkope aanbiedingen voor een vlucht naar Ancona. Ancona is een mooie stad in het noordoosten van Italië. Het is gelegen aan twee hellingen van de Monte Conero. Op de eerste helling vindt u de Monte Astagno waar zich de citadel bevindt. Op de Monte Guasco staat een 90 m hoge dom. Deze heeft in 1999 zijn 1000-jarige bestaan gevierd. In Ancona vindt u ook het vijfhoekige gebouw met de naam Lazzaretto. Dit werd in 1732 gebouwd als bescherming tegen besmettelijke ziektes. Het voordeel voor mensen die niet alleen cultuur willen zien, is dat Ancona aan de Adriatische Zee ligt. Voor hen is er een mooie zeehaven om te bezichtigen.

Weer in Ancona

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Ancona, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Ancona met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Ancona goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.