Vlucht
Ancona

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Ancona

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Ancona (AOI), Italië


Boek vlucht Ancona (AOI), Italië met Lufthansa. Lufthansa vliegt niet enkel naar Ancona, maar ook naar veel andere plekken op de hele wereld. Geniet van lange reizen naar verre landen en exotische plaatsen. Boek een weekendje en geniet van de cultuur en de mogelijkheden om te winkelen. Uw kunt natuurlijk ook vrienden of familieleden bezoeken. Waar u ook naartoe wilt, Lufthansa brengt u zeker er naartoe. Profiteer van onze goedkope aanbiedingen voor een vlucht naar Ancona. Ancona is een mooie stad in het noordoosten van Italië. Het is gelegen aan twee hellingen van de Monte Conero. Op de eerste helling vindt u de Monte Astagno waar zich de citadel bevindt. Op de Monte Guasco staat een 90 m hoge dom. Deze heeft in 1999 zijn 1000-jarige bestaan gevierd. In Ancona vindt u ook het vijfhoekige gebouw met de naam Lazzaretto. Dit werd in 1732 gebouwd als bescherming tegen besmettelijke ziektes. Het voordeel voor mensen die niet alleen cultuur willen zien, is dat Ancona aan de Adriatische Zee ligt. Voor hen is er een mooie zeehaven om te bezichtigen.

Weer in Ancona

  Vandaag Woensdag Donderdag Vrijdag
33°C

Vandaag
33°C | 24°C 35°C | 23°C 30°C | 21°C 29°C | 19°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Ancona. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Ancona met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Ancona goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen