Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Amsterdam

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Amsterdam

Goedkope vluchten naar Amsterdam (AMS), Nederland - Stedentrip Amsterdam

Profiteer van onze voordelige tarieven naar Amsterdam en boek vluchten Amsterdam (AMS), Nederland! Amsterdam is een unieke metropool. Bezoek de oudste en de meest interessante kerk in de stad, de Oude Kerk, in de rosse buurt. In het centrum van de stad vindt u het prachtige Koninklijk Paleis. Zorg ervoor dat u het Rijksmuseum en de dierentuin Artis niet overslaat. Ook het Tropenmuseum is een aanrader. Amsterdam is genieten van de mooie grachten met een rondvaartboot of een bezoekje brengen aan het Van Gogh Museum. Heerlijk shoppen in de Kalverstraat, even een terrasje pakken op het Leidseplein of genieten van de typisch Amsterdamse Albert Cuypmarkt of de Dappermarkt in het oosten van de stad. Maar ook het Waterlooplein met zijn tweedehandsspullen, het Museumplein, het Rembrandtplein en het Vondelpark zijn plekken waar het heerlijk toeven is. Geniet van de ontspannen Amsterdamse sfeer, boek vandaag nog uw vlucht naar Amsterdam met Lufthansa en profiteer van onze lage prijzen.

Weer in Amsterdam

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Amsterdam, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Vlieg naar Amsterdam, de gezelligste stad van Nederland en vol cultuur!

Vlieg naar Amsterdam, de grootste en mooiste stad van Nederland. De karakteristieke grachtengordel en de kleine, smalle steegjes met indrukwekkende herenhuizen kenmerken de stad en zorgen ervoor dat Amsterdam een van de charmanste steden van Europa is. Ontdek deze stad op geheel eigen wijze: wandel, huur een fiets of stap op een boot. In Amsterdam valt genoeg te zien, van het paleis op de Dam tot het van Gogh Museum, dierentuin Artis en het Anne Frank Huis. Met de heropening van het Rijksmuseum heeft Amsterdam er weer een publiekstrekker bij. Geniet van een kop koffie in een cafeetje op het Leidseplein of aan de Herengracht. Dwaal door de wijken van Amsterdam zoals de Pijp en in de buurt van het Waterlooplein op zoek naar koopjes. Of bezoek een van de vele festivals, evenementen en concerten. Maak een wandeling door de botanische tuinen of bezoek het Woonboot Museum in Amsterdam. Boek uw goedkope tickets naar Amsterdam (AMS) vandaag nog en ontdek de hoofdstad van Nederland!