Vlucht
Amman

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Amman

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Amman (AMM), Jordanië


Boek vlucht Amman (AMM), Jordanië met Lufthansa. Amman is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het koninkrijk Jordanië. Een land rijk aan geschiedenis: overal vindt men de sporen van historische grote namen: waar onder de Romeinen, Alexander de Grote en de Byzantijnen. Wereldberoemd, en op de UNESCO werelderfgoedlijst, is uiteraard de antieke stad Petra. Jordanië is traditioneel rijk aan natuurgebieden; het Wadi Rum gebied met Bedoeïenenstammen en de Dode Zee. Amman zelf heeft ook veel te bieden: het is een traditionele stad met een modern gezicht. Traditionele markten en koffiehuizen omringd door een prachtig citadel. Ook voor heden ten daagse luxe is Amman een prima locatie, laat u verwennen in de moderne hotels en de vele restaurants die de stad rijk is. East meets West en de Oudheid de Moderne Tijd! Ontdek Jordanië en vlieg met Lufthansa zeer voordelig naar Amman!

Weer in Amman

  Vandaag Zaterdag Zondag Maandag
25°C

Vandaag
25°C | 16°C 26°C | 14°C 27°C | 14°C 30°C | 16°C

Meer internationale bestemmingen

Vlieg nu goedkoop naar Amman. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Amman met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Amman goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen