• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Addis Ababa

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 432 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Addis Ababa

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Addis Abeba (ADD), Ethiopië

Boek vlucht Addis Abeba (ADD), Ethiopië met Lufthansa. Addis Abeba, letterlijk “nieuwe bloem”, ligt op een hoogte van 2300 meter. Een spectaculair uitzicht over deze inofficiële hoofdstad van Afrika heeft u vanaf de berg Entoto. Religieuze hoogtepunten zijn de Sint-Joriskerk, de Kathedraal van de Heilige Drie-eenheid en de Anwar-moskee. Ook het universiteitsgebouw, dat eens als paleis van Haile Selassie I diende, maakt indruk, evenals de Africa Hall met haar gebrandschilderde ramen. In het Nationale Museum ligt het skelet van Lucy, de oudste mens van Afrika (circa 3,2 miljoen jaar oud). Voor inkopen en een enerverende duik in de Afrikaanse cultuur gaat u naar de Mercato, de grootste openluchtmarkt van het continent. Ontdek deze fascinerende stad vol leven, kleur en cultuur! Behalve Addis Abeba kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekeinde in een opwindende stad. Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Addis Ababa

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  22°C
  /
  12°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  22°C
  /
  12°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  22°C
  /
  12°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  23°C
  /
  11°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Addis Ababa, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Addis Ababa met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Addis Ababa goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.