• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Accra

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Accra

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Accra (ACC), Ghana

Boek vlucht Accra (ACC), Ghana. Lufthansa vliegt niet alleen naar Accra, maar naar een groot aantal plekken op de hele wereld. Geniet van de lange reizen naar verre oorden en exotische bestemmingen. Boek een weekendvlucht en geniet van de culturele hoogtepunten en winkelmogelijkheden. Of bezoek uw vrienden en familie. Waar u ook heen wil, Lufthansa brengt u er naartoe. Profiteer van onze goedkope vluchten naar Accra. In de hoofdstad van Ghana is het zeker de moeite waard om het Kwame Nkrumah-mausoleum te bezoeken. Ook het Christiansborg-kasteel en het Nationale Museum wachten op uw bezoek. Accra heeft vele leuke restaurantjes waar het heerlijk vertoeven is. Of ’s nachts shoppen op de Osu-nachtmarkt met de vele lichtjes en kaarsjes. Voor de afwisseling kunt u de prachtige nabij gelegen stranden bezoeken. Boek vandaag nog uw vlucht naar Accra met Lufthansa en profiteer van onze ongelooflijk lage prijzen.

Weer in Accra

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  30°C
  /
  25°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  31°C
  /
  25°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  31°C
  /
  25°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  30°C
  /
  25°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Accra, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Accra met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Accra goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.