• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Abuja

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 503 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Abuja

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Abuja (ABV), Nigeria

Boek vlucht Abuja (ABV), Nigeria met Lufthansa. Behalve Abuja kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt. Abuja verrast de nieuwsgierige bezoeker. De nieuw aangelegde hoofdstad van Nigeria maakt vooral indruk met haar moderne architectuur. De Nationale Moskee en de Nationale Kerk zijn belangrijke gebouwen, evenals het presidentiële complex en het Abuja Stadion. De stad biedt echter ook overweldigend natuurschoon. Symbool van Abuja zijn de monolieten Aso en Zuma, die tot 400 meter uit de aarde oprijzen. In het Millenniumpark is een deel gewijd aan oorspronkelijk Nigeriaanse vegetatie, terwijl in het andere deel siertuinen in Italiaanse stijl zijn aangelegd. De Cotton Tree, de heilige boom van Abuja, is hier ook te vinden. In de omgeving van Abuja zijn de Usuma-rivier met haar dam en de watervallen van Gurara zeer de moeite waard.

Weer in Abuja

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  33°C
  /
  20°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  32°C
  /
  21°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  34°C
  /
  21°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  33°C
  /
  20°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Abuja, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Abuja met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Abuja goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.