Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vliegticket Gotenburg

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Gotenburg

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Gotenburg (GOT), Zweden

Gotenburg (GOT) is een aanrader voor een verrassend weekendje weg. Geniet van deze Scandinavische stad en boek nu uw goedkope vliegticket naar Gotenburg (Göteborg), Zweden met Lufthansa. Gotenburg is een moderne en vooral internationale havenstad met een enorm aanbod aan kunst, cultuur, winkels en gastronomie. Geniet op het terras van het moderne operagebouw, dat direct aan de Göta Älv rivier ligt. Beroemd zijn de paddan bootjes waarmee u een rondvaart door het centrum van Gotenburg maakt. Lekker winkelen kunt u in winkelcentrum Nordstan, voor delicatessen bent u in de Saluhallen aan het juiste adres. Deze Zweedse stad is dankzij haar vele parken bekend als de 'groene stad aan de zee' en is een prima plek om even te ontspannen of te winkelen. Daarnaast kunt u er volop cultuur snuiven, variërend van de vele kerken en musea tot een avondje opera of een voorstelling van het nationale Zweedse orkest. De meeste bezienswaardigheden zijn op loopafstand van elkaar te vinden. Het is een internationale stad, die desondanks de charme van een provinciestad heeft. Het tramnetwerk verbindt de stad met de vele eilandjes die Gotenburg omringt. Kortom een ideale bestemming voor ieder wat wils. Boek vandaag nog uw vlucht naar Gotenburg met Lufthansa en profiteer van onze ongelooflijk lage prijzen. Lufthansa vliegt niet alleen naar Göteborg, maar ook naar een groot aantal andere plaatsen op de wereld. Geniet van langere reizen naar verre oorden en exotische bestemmingen. Of boek een weekendvlucht en geniet van culturele hoogtepunten en de mogelijkheden om lekker te shoppen.

Weer in Gotenburg

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Gotenburg, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Gotenburg met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Gotenburg goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.