• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Lennot Helsinki Nürnberg

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Lufthansa

alkaen 151 €*

Maailmanlaajuiset lennot

Nürnberg Matkustustietoja

Varaa halvat lennot välille Helsinki Nürnberg

Nauti edullisista hinnoistamme ja lennä Lufthansalla reitillä Helsinki-Nürnberg. Yksi tämän kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on ehdottomasti Colosseum, josta oli määrä tulla puolitoista kertaa roomalaisen vastaavan rakennelman kokoinen, mutta jota ei ikinä saatu valmiiksi. Kannattaa myös käydä katsomassa Nürnbergin linna, kaupungin muurit sekä kaupungin kaakkoispuolella osittain säilyneet 3. valtakunnan paraatialueet. Jos satut olemaan liikkeellä joulun aikaan, kaupungissa järjestetään upeat joulumarkkinat. Varaa siis lentosi viipymättä ja koe uusia elämyksiä!

Sää in Nürnberg

 • Sää Tänään
  Tänään
  9°C
  /
  4°C
 • Lauantai
  Sää Lauantai
  8°C
  /
  3°C
 • Sunnuntai
  Sää Sunnuntai
  11°C
  /
  4°C
 • Maanantai
  Sää Maanantai
  12°C
  /
  5°C

Lisää Saksan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Nürnberg halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Lufthansan verkkopalvelu

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.

Varattuasi lennon osoitteessa lufthansa.com voit tehdä muutoksia varaukseesi internetissä viimeistään tuntia ennen lentoasi.

Tee lähtöselvitys mukavasti internetissä, valitse istuinpaikka ja tulosta boardingkortti jopa 23 tuntia ennen lähtöäsi.

Varaa nyt lennot Helsingistä Nürnbergiin

Saksalaiseen kulttuuriin voit tutustua Germaanisessa kansallismuseossa, jossa on esillä yli 25 000 eri aikakausilta olevaa esinettä astioista, koruista ja vaatteista aina tieteellisiin instrumentteihin asti. Nürnbergin historiallisen mailin varrella voi käväistä Albrecht Dürerin talossa, joka on 1500-luvulla vaikuttaneen taidemaalarin kotimuseo. Nürnbergin oikeuspalatsin oikeudenkäyntisali nro 600 on myös avoinna kiinnostuneille, yläkerrassa on esillä näyttely vuoden 1946 oikeudenkäynneistä.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.