• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Lennot Helsinki New York

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Lufthansa

New York Matkustustietoja

Varaa halvat lennot välille Helsinki New York

Iso omena" odottaa sinua! Varaa nyt Lufthansalta erittäin edullinen lento välille Helsinki-New York. Lennä ja koe tämän Amerikan metropolin elämä ja syke. Näe Manhattan ja käy World Trade Centerin muistomerkillä. Myös Vapaudenpatsas on New Yorkin matkailijan ehdoton käyntikohde. New York on shoppailijan paratiisi ja kulinaristin unelma. Tässä eri kansojen sulatusuunissa on tarjolla kaikkea mitä kuvitella saattaa. Älä siis epäröi vaan varaa heti Lufthansalta halpa lento ja lennätä itsesi New Yorkiin!

Sää in New York

 • Sää Tänään
  Tänään
  28°C
  /
  21°C
 • Perjantai
  Sää Perjantai
  27°C
  /
  20°C
 • Lauantai
  Sää Lauantai
  30°C
  /
  20°C
 • Sunnuntai
  Sää Sunnuntai
  29°C
  /
  20°C

Lisää lentoja ympäri maailman

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento New York halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.

Varattuasi lennon osoitteessa lufthansa.com voit tehdä muutoksia varaukseesi internetissä viimeistään tuntia ennen lentoasi.

Tee lähtöselvitys mukavasti internetissä, valitse istuinpaikka ja tulosta boardingkortti jopa 23 tuntia ennen lähtöäsi.

Varaa nyt lennot Helsingistä New Yorkiin

Fifth Avenuella seisoo yksi New Yorkin tunnetuimmista maamerkeistä, 102-kerroksinen Empire State Building, joka valmistui vuonna 1931. Rakennuksessa on kaksi näköalatasannetta, joilta kaupungin todellinen koko aukeaa silmien eteen. Manhattanilla sijaitsevassa Times Squaren vilkkaassa risteyksessä voi kokea ihmismäärän paljouden lähes kellon ympäri. Aukion kupeesta löytyy myös kuuluisa Broadway-kortteli, jonka 40 teatterista jokainen voi valita itseään kiinnostavan esityksen.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.