• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Lennot Helsinki Munchen

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Lufthansa

alkaen 249 €*

Maailmanlaajuiset lennot

Munchen Matkustustietoja

Lennot Helsinki Munchen (HEL - MUC)

Lennot Helsinki Munchen (HEL - MUC)! Jätä Helsinki taaksesi ja koe Munchen keskellä kauneinta Saksaa! Nyt voit lentää Lufthansalla todella edullisesti tähän kuuluisaan baijerilaiseen olutkaupunkiin. Kukapa ei olisi kuullut Oktoberfestistä, olutjuhlista, joita vietetään kaupungissa vuosittain syys-lokakuussa! Kaupunkiin kannattaa toki tutustua muinakin ajankohtina ja pitää kamera aina laukaisuvalmiina, sillä tämä kaunis historiallinen kaupunki tarjoaa paljon kuvattavaa. Shoppailumahdollisuudet Munchenissa ovat upeat kaikkina vuodenaikoina. Joulun aikaan kaupungissa järjestetään yhdet Euroopan parhaista joulumarkkinoista. Varaa siis lentosi Lufthansalta jo tänään!

Sää in Munchen

 • Sää Tänään
  Tänään
  12°C
  /
  3°C
 • Maanantai
  Sää Maanantai
  17°C
  /
  7°C
 • Tiistai
  Sää Tiistai
  15°C
  /
  10°C
 • Keskiviikko
  Sää Keskiviikko
  12°C
  /
  7°C

Lisää Saksan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Munchen halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Lufthansan verkkopalvelu

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.

Varattuasi lennon osoitteessa lufthansa.com voit tehdä muutoksia varaukseesi internetissä viimeistään tuntia ennen lentoasi.

Tee lähtöselvitys mukavasti internetissä, valitse istuinpaikka ja tulosta boardingkortti jopa 23 tuntia ennen lähtöäsi.

Varaa nyt lennot Helsingistä Müncheniin

München on myös kulttuurimatkailijan kohde, sillä kaupungissa on 60 teatteria, 45 museota ja 3 sinfoniaorkesteria. Autoista ja tekniikasta kiinnostuneiden kannattaa vierailla BMW-Weltissä, joka tarjoaa opastettuja kierroksia BMW:n tehtaille sekä Deutsches Museum nimisessä museossa, joka on yksi maailman suurimmista tekniikkamuseoista. Piipahda myös yhdessä lukuisista panimoista olutmaistiaisilla tai ainakin yhdellä tuopilla Hofbräuhausissa.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.