Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Lennot Helsinki Munchen

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Maailmanlaajuiset lennot

Munchen Matkustustietoja

Lennot Helsinki Munchen (HEL - MUC)

Lennot Helsinki Munchen (HEL - MUC)! Jätä Helsinki taaksesi ja koe Munchen keskellä kauneinta Saksaa! Nyt voit lentää Lufthansalla todella edullisesti tähän kuuluisaan baijerilaiseen olutkaupunkiin. Kukapa ei olisi kuullut Oktoberfestistä, olutjuhlista, joita vietetään kaupungissa vuosittain syys-lokakuussa! Kaupunkiin kannattaa toki tutustua muinakin ajankohtina ja pitää kamera aina laukaisuvalmiina, sillä tämä kaunis historiallinen kaupunki tarjoaa paljon kuvattavaa. Shoppailumahdollisuudet Munchenissa ovat upeat kaikkina vuodenaikoina. Joulun aikaan kaupungissa järjestetään yhdet Euroopan parhaista joulumarkkinoista. Varaa siis lentosi Lufthansalta jo tänään!

Sää in Munchen

Lisää Saksan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Munchen halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Varaa nyt lennot Helsingistä Müncheniin

München on myös kulttuurimatkailijan kohde, sillä kaupungissa on 60 teatteria, 45 museota ja 3 sinfoniaorkesteria. Autoista ja tekniikasta kiinnostuneiden kannattaa vierailla BMW-Weltissä, joka tarjoaa opastettuja kierroksia BMW:n tehtaille sekä Deutsches Museum nimisessä museossa, joka on yksi maailman suurimmista tekniikkamuseoista. Piipahda myös yhdessä lukuisista panimoista olutmaistiaisilla tai ainakin yhdellä tuopilla Hofbräuhausissa.