Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Lennot Helsinki Miami

Varaa nyt halpaa Lufthansa


alkaen 610 €*

Maailmanlaajuiset lennot

Miami Matkustustietoja

Nyt halvat lennot välille Helsinki Miami

Irroittaudu arjesta ja varaa Lufthansan edullinen lento reitille Helsinki-Miami! Miamista löydät mm. minikokoisen Kuuban, Calle Ochon. Täällä voit nauttia aidoista kuubalaisista sikareista ja syödä hyvin. Haluatko tutustua outoihin hedelmiin ja mausteisiin? Fruit and Spice Park on silloin sinun paikkasi, sillä suurinta osaa sen kasveista et taatusti ole ennen nähnyt. Ocean Drive puolestaan on täydellinen paljasjalkaiseen hiekassa kävelyyn ja kahvitteluun. Iltaisin ja öisin katu on erittäin vilkas ja täynnä elämää. Design- ja trendivaatteet ostat Collins Avenuelta ja ostosten lomassa voit nauttia kadun runsaan baari- ja ravintolavalikoiman antimista. Varaa siis lentosi määränpäänä Miami!

Sää in Miami

Lisää lentoja ympäri maailman

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Miami halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Varaa nyt lennot Helsingistä Miamiin

Miamista pääset kätevästi myös retkille vaikkapa Evergladesin kansallispuistoon tai niemimaan kärjessä sijaitseville Florida Keys -saarille. Everglades on UNESCON maailmanperintöluetteloon kuuluva trooppinen rämealue. Kansallispuisto on tunnettu alligaattoreistaan, jonka vuoksi alueella on myös Gatorland-teemapuisto. Florida Keys on vajaa 200 km pitkä ketju saaria, joita yhdistää 42 siltaa. Läntisimmällä saarista, Key Westissä, voit tutustua Ernest Hemingwayn asuintaloon.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.