• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Lennot Helsinki Frankfurt

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Lufthansa

alkaen 139 €*

Maailmanlaajuiset lennot

Frankfurt Matkustustietoja

Varaa halvat lennot Helsinki Frankfurt (HEL - FRA)

Käytä tarjous eduksesi ja varaa jo tänään Lufthansan halvat lennot Helsinki Frankfurt (HEL - FRA). Frankfurt on Euroopan Unionin talouselämänn keskus, mutta se tarjoaa myös monen moista tekemistä. Frankfurtin vanhakaupunki (Altstadt) on viehättävä ja idyllinen tutustumiskohde, jota hallitsee keskusaukio ja sen raatihuone "Der Römer". Etenkin joulun aikaan Frankfurtin joulumarkkinat "Frankfurter Weihnachtsmarkt" on kokemisen arvoinen. Varaa siis edullinen matkasi heti ja nauti Lufthansan edullisesta tarjouksesta. Nyt se ei ole rahasta kiinni.

Sää in Frankfurt

 • Sää Tänään
  Tänään
  12°C
  /
  5°C
 • Perjantai
  Sää Perjantai
  12°C
  /
  6°C
 • Lauantai
  Sää Lauantai
  12°C
  /
  7°C
 • Sunnuntai
  Sää Sunnuntai
  11°C
  /
  5°C

Lisää Saksan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Frankfurt halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Lufthansan verkkopalvelu

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.

Varattuasi lennon osoitteessa lufthansa.com voit tehdä muutoksia varaukseesi internetissä viimeistään tuntia ennen lentoasi.

Tee lähtöselvitys mukavasti internetissä, valitse istuinpaikka ja tulosta boardingkortti jopa 23 tuntia ennen lähtöäsi.

Airbus A380 - Lufthansan lippulaiva edustaa lentomatkailun uutta aikakautta. Hiljaisempi, tilavampi ja mukavampi kaikissa matkustusluokissa.

Varaa nyt lennot Helsingistä Frankfurtiin

Main-joen molemmin puolin sijaitsevasta Museumsufer-museokeskittymästä jokainen löytää varmasti itseään kiinnostavan museon esim. Goethen kotimuseon, arkkitehtuurimuseon tai juutalaiskorttelin menneisyydestä kertovan Judengasse-museon. Viikonloppuna liikkeellä ollessasi voit tutustua Frankfurtin nähtävyyksiin Ebbelwoi Express -kiertoajelulla, jonka aikana tarjoillaan lasi paikallista omenaviiniä. Kauniista näkymästä kaupungin ylle voit nauttia Main Towerin näköalatasanteelta 200 m:n korkeudesta.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.