Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Lennot Helsinki Frankfurt

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Maailmanlaajuiset lennot

Frankfurt Matkustustietoja

Varaa halvat lennot Helsinki Frankfurt (HEL - FRA)

Käytä tarjous eduksesi ja varaa jo tänään Lufthansan halvat lennot Helsinki Frankfurt (HEL - FRA). Frankfurt on Euroopan Unionin talouselämänn keskus, mutta se tarjoaa myös monen moista tekemistä. Frankfurtin vanhakaupunki (Altstadt) on viehättävä ja idyllinen tutustumiskohde, jota hallitsee keskusaukio ja sen raatihuone "Der Römer". Etenkin joulun aikaan Frankfurtin joulumarkkinat "Frankfurter Weihnachtsmarkt" on kokemisen arvoinen. Varaa siis edullinen matkasi heti ja nauti Lufthansan edullisesta tarjouksesta. Nyt se ei ole rahasta kiinni.

Sää in Frankfurt

Lisää Saksan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Frankfurt halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Varaa nyt lennot Helsingistä Frankfurtiin

Main-joen molemmin puolin sijaitsevasta Museumsufer-museokeskittymästä jokainen löytää varmasti itseään kiinnostavan museon esim. Goethen kotimuseon, arkkitehtuurimuseon tai juutalaiskorttelin menneisyydestä kertovan Judengasse-museon. Viikonloppuna liikkeellä ollessasi voit tutustua Frankfurtin nähtävyyksiin Ebbelwoi Express -kiertoajelulla, jonka aikana tarjoillaan lasi paikallista omenaviiniä. Kauniista näkymästä kaupungin ylle voit nauttia Main Towerin näköalatasanteelta 200 m:n korkeudesta.