• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Lennot Helsinki Firenze

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Lufthansa

Firenze Matkustustietoja

Lennot Helsinki Firenze - varaa lentosi nyt (HEL-FLR)

Lufthansa lennättää sinut halvalla Helsingistä Firenzeen! Tämä Toscanan alueen pääkaupunki on ennen kaikkea taiteen kaupunki. Olet varmasti kuullut Uffizin taidegalleriasta, jossa voit ihailla mm. Michelangelon, Botticellin ja Giotton töitä. Il Duomo -katedraali punaisine kupolikattoineen on yksi Firenzen tunnetuimmista rakennuksista. Taideaarteistaan kuulu Basilica di Santa Croce on suonut viimeisen leposijan niin Macchiavellille, Michelangelolle kuin Galileillekin. Italialaiseen tapaan Firenze tarjoaa monia makunautintoja niin juoman kuin ruoankin muodossa, sekä upeat puitteet lomallesi! Varaa nyt Lufthansalta lentosi reitille Helsinki-Firenze ja lähde nauttimaan Italian aarteista!

Sää in Firenze

 • Sää Tänään
  Tänään
  22°C
  /
  12°C
 • Torstai
  Sää Torstai
  26°C
  /
  11°C
 • Perjantai
  Sää Perjantai
  29°C
  /
  13°C
 • Lauantai
  Sää Lauantai
  30°C
  /
  14°C

Lisää Euroopan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Firenze halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.

Varattuasi lennon osoitteessa lufthansa.com voit tehdä muutoksia varaukseesi internetissä viimeistään tuntia ennen lentoasi.

Tee lähtöselvitys mukavasti internetissä, valitse istuinpaikka ja tulosta boardingkortti jopa 23 tuntia ennen lähtöäsi.

Varaa nyt lennot Helsingistä Firenzeen

Arno-joen ylittävä 1300-luvulla rakennettu Ponte Vecchio -silta kuuluu myös kaupungin ykkösnähtävyyksiin arkkitehtuurinsa ansiosta. Sillalla on nimittäin taloja, joissa on nykyään jalokivi- ja koruliikkeitä. Galleria dell´Accademica on kuuluisa erityisesti Michelangelon veistämästä alkuperäisestä Daavid-patsaastaan. Firenzen keskustassa voi ihailla myös keskiaikaisia palatsirakennuksia kuten Palazzo Vecchio, Palazzo Medici tai Palazzo Pitti.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.