• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Lennot Helsinki Bilbao

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Lufthansa

Maailmanlaajuiset lennot

Bilbao Matkustustietoja

Varaa halvat lennot Helsinki Bilbao (HEL-BIO)

Nauti Lufthansan parhaista eduista ja varaa heti lentosi reitille Helsinki - Bilbao. Bilbao on viehättävä Pohjois-Espanjan kaupunki, jonka halki virtaavat sekä raikas Nervión-joki että houkutteleva Gran Via Don López de Haron kävelykatu. Pienessä Bilbaon keskustassa liikut mukavasti jalan tai metrolla. Löydät helposti kaupungin varsinaiset vetonaulat kuten Bilbaon järkälemäisen Guggenheim-museon ja hennon kauniin Zubizurin kävelysillan. Klikkaa itsesi Lufthansan sivuille ja varaa kaupunkimatkasi viehättävään Bilbaoon jo tänään!

Sää in Bilbao

 • Sää Tänään
  Tänään
  10°C
  /
  7°C
 • Maanantai
  Sää Maanantai
  8°C
  /
  4°C
 • Tiistai
  Sää Tiistai
  8°C
  /
  1°C
 • Keskiviikko
  Sää Keskiviikko
  10°C
  /
  0°C

Lisää Euroopan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Bilbao halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.

Varattuasi lennon osoitteessa lufthansa.com voit tehdä muutoksia varaukseesi internetissä viimeistään tuntia ennen lentoasi.

Tee lähtöselvitys mukavasti internetissä, valitse istuinpaikka ja tulosta boardingkortti jopa 23 tuntia ennen lähtöäsi.

Varaa nyt lennot Helsingistä Bilbaoon

Baskilaiseen kulttuuriin ja itsehallintoalueen menneisyyteen sekä nykypäivään kannattaa tutustua Euskal Museoassa, Baskimaan museossa. Bilbaon vanhakaupunki, Casco Viejo, on pieni mutta viehättävä, jonka sydämessä Plaza Neuvan aukiolla on mukava kierrellä markkinakojuja, nauttia tapaksen tyylisistä pintxo-makupaloista tai katsella vain elämänmenoa. Päivän päätteeksi voit käväistä vielä Santiagon tuomiokirkossa ja Pyhän Antónin kirkossa.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.