Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Lähtö- ja saapumislentoasema eivät voi olla samat. Korjaa antamasi tieto.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Lennot Helsinki Berliini

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Lufthansa

alkaen 139 €*

Maailmanlaajuiset lennot

Berliini Matkustustietoja

Varaa halvat lennot Helsinki Berliini (HEL - BER)

Käytä hyödyksesi edulliset lentomme välille Helsinki Berliini (HEL - BER). Berliini, Saksan pääkaupunki, odottaa vierailuasi. Merkittävänä tiede- ja kulttuurikeskuksena kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin. Vie lapset Berliner Tierpark -eläinpuistoon, joka on Euroopan suurin. Nauti itse Berliinin yli 170 museon tarjonnasta. Pysähdy lounaalle maistelemaan konstailemattomia saksalaisia herkkuja. Jälkiruokaksi voit nauttia tutun berliininmunkin. Iltapäivällä ehdit vielä Berliinin muurin raunioille kokemaan palan historiaa ennen illan villiä menoa Berliinin yöelämässä. Varaa paikkasi Lufthansan lennolle Helsingistä Berliiniin jo tänään ja käytä hyväksesi edulliset hintamme.

Sää in Berliini

 • Sää Tänään
  Tänään
  12°C
  /
  9°C
 • Lauantai
  Sää Lauantai
  11°C
  /
  8°C
 • Sunnuntai
  Sää Sunnuntai
  11°C
  /
  8°C
 • Maanantai
  Sää Maanantai
  13°C
  /
  9°C

Lisää Saksan lentoja

Olipa rentouttavaa lomaa, kaupunkilomalle tai lyhyt matka, liike-tai lomamatkalla: Varaa lento Berliini halpa Lufthansan ja lentää suoraan tai kautta Frankfurt ja Munchen navat, tai yksi kumppaneistamme ja löytää maailman's mielenkiintoisimmista kohteisiin. Haluatko etukäteen lisätietoja? Täältä löydät videoita, kohokohtia, matkatietoja ja arvosteluja meidän kohteita. Anna itsesi inspiroida meitä.

Lufthansan verkkopalvelu

Nyt voit varata haluamasi lennon hintatakuulla ja maksaa sen 48 tuntia myöhemmin.

Varattuasi lennon osoitteessa lufthansa.com voit tehdä muutoksia varaukseesi internetissä viimeistään tuntia ennen lentoasi.

Tee lähtöselvitys mukavasti internetissä, valitse istuinpaikka ja tulosta boardingkortti jopa 23 tuntia ennen lähtöäsi.

Varaa nyt lennot Helsingistä Berliiniin

Ostbahnhof-asemalta alkava ulkoilmagalleria East Side Gallery on pätkä Berliinin entistä muuria, johon eri taiteilijat ovat maalanneet teoksiaan. Itä-Saksan menneisyydestä kiinnostuneiden kannattaa käydä myös Museosaaren kupeessa sijaitsevassa DDR-museossa, jossa voi tutustua aktiivisesti silloiseen arkielämään. Käynnin jälkeen suuntaa lounaalle DDR-ravintola Domklauseen. Stasin toiminnasta saa parhaiten tietoa Stasi-museosta, jossa on mm. Stasin päällikön Erich Mielken autenttinen työhuone.

* Turistiluokassa paluulennot kuten verot, maksut ja kulut.Matkustajien lukumäärään ja matkapäiviin voidaan muuttaa seuraavalla sivulla käyttämällä "muuttaa" -toimintoa yläreunassa. Kaikki näkemäsi hinnat ovat edestakaisen matkustajaa kohden ja sisältävät verot ja maksut. Koska kaikki tiedot päivitetään perustuu vuoroja, se voi tapahtua, että esitetty hinta poikkeaa saatavilla hintoja aikaan varauksen pyynnön perusteella vapaita paikkoja ja hintoja. Lisämatkatavarat maksut voivat vaihdella.